Filter
Master
Portugal Studietype: alle Hastighed: Deltid

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Portugal

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Portugal, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Atlântica University

Den Atlântica skabte kandidat i Kritisk Sygdom, kursus rettet mod professionelle specialiserer sig i akutte situationer og nødsituationer. I øjeblikket er den integrerede ... [+]

kursusbeskrivelse

Den Atlântica skabte kandidat i Kritisk Sygdom, kursus rettet mod professionelle specialiserer sig i akutte situationer og nødsituationer. I øjeblikket er den integrerede Emergency Medical sammen med omstrukturering af skadestuer, med individualiserede introduktion af skadestuen og genoplivning, samt definitionen af ​​pleje enheder med avanceret liv støtte og grønne strøg, medført et behov presserende at træne læger og sygeplejersker i det samlede areal af den kritiske patient.

Medicin Kritisk Ill kommer godt understøttet af de vigtigste fællesnævnere: videnskabelig, teknisk og pædagogisk og logistisk, genoplivning og støtte af vitale funktioner af denne type patient.... [-]

Portugal Barcarena
September 2019
Portuguese (Portugal)
Deltid
7 måneder
på universitet
Læs mere på dansk