HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Slovakiet tilbyder bachelorer programmer.

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

Universiteter for bachelorgrad i Slovakiet. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Slovakiet her.

resultater fundet Filter

Kandidatuddannelse i farmaci

Comenius University in Bratislava, Faculty of Pharmacy
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
5 år
31 Jul 2021
Engelsk
på universitet

Det farmaceutiske fakultet tilbyder et fem-årigt kandidatuddannelsesprogram i farmaci (5 år, 10 semestre), herunder en 6-måneders erhvervsmæssig praktisk uddannelseserfaring i ...

Læs mere

The University Of Veterinary Medicine And Pharmacy In Kosice
Master
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

() () () Animal Production () () ( Du kan kontakte os kopier af følgende dokumenter: Vi vil svare dig med yderligere information. Afslutning af det første niveau af de videreg ...

Læs mere