HEALTHCARESTUDIES.DK

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Spanien

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Spanien, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

resultater fundet Filter

Kandidatuddannelse i ortopædisk manuel terapi i behandling af smerte

Universidad Europea
på universitet Fuldtid Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spanien Valencia Santa Cruz de Tenerife Villaviciosa de Odón + 3 mere

Første tværfaglige kandidatgrad i Spanien inden for ortopædisk manuel terapi, pionerer i at tackle smerter fra farmakologi, psykologi og manuel terapi.

Interuniversitets Master i klinisk etik

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Online Fuldtid Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Spain Online + 1 mere

I den nuværende medicin er etiske konflikter stadig hyppigere og har stor indflydelse på beslutningstagningen. Det er vigtigt, at klinikere er uddannet i klinisk etik, men det skal være en praktisk praktisk uddannelse, hvilket er det, som "Master i klinisk etik" tilbyder.

Online Master i Pharmaceutical Marketing

CESIF
Online Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Spain Online

Master henvender sig til kandidater eller kandidater i Apotek, Medicin, Veterinær Biologi, såvel som enhver anden eksamensbevis på beslægtede områder såsom kemi, biokemi og bioteknologi.

Online Masters i dermocosmética

CESIF
Online Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Spain Online

Master henvender sig til kandidater eller kandidater i kemi, farmaci, biologi, veterinærmedicin og kemiingeniører, såvel som enhver anden kollegium kandidat eller ingeniør med speciale inden for området kosmetik.

Online Masters International i overvågningen kliniske forsøg

CESIF
Online Deltid 1 år Kontakt skolen Spanien Spain Online

Dette program af faglig specialisering er rettet mod større grad, helst i området Sundhedsvidenskabelige Fakultet (Biologi, apotek, medicin, kemi, etc.), der ønsker en hurtig arbejdskraft inkorporering i ansvarsfulde stillinger i relation til den kliniske udvikling og medicinske afdelinger -scientists,

Kandidatgrad i bioetik og bioret

Universidad de La Laguna
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Spanien Santa Cruz de Tenerife + 1 mere

Det er et universitetscenter Officiel Master (University of La Laguna, University of Las Palmas) undervist i blandet tilstand. Undervisningen er online klasseværelse sessioner og to intensiv weekend (torsdag aften til søndag eftermiddag).

Kandidatgrad i sundhedsledelse

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Deltid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Startende fra den forudsætning, at den nuværende, mere og mere komplekse og globaliserede økonomiske, politiske og sociale situation er et problem, hvis løsning kræver dyb teknisk og praktisk viden, viden om systemer af professionel ledelse, så rentabel ressourceudnyttelse mere knappe er berygtet og er afspejlet i tre aspekter, der er fastsat i afsnit ...

Universitets mastergrad i sygeplejeforskning

Universitat Rovira i Virgili
på universitet Online Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Tarragona + 1 mere

Denne kandidatgrad er designet til at give eleverne en avanceret videnskabelig uddannelse og til at fremme forskningstræning inden for sygeplejeområdet. Målet er at opfylde behovet for faglig og faglig udvikling inden for sygepleje i det 21. århundrede.

Universitets mastergrad i aldring og sundhed

Universitat Rovira i Virgili
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 9 måneder Kontakt skolen Spanien Tarragona + 1 mere

Denne kandidatgrad har et dobbelt spor: en professionel specialisering og en introduktion til forskning. Målsætningerne er derfor at uddanne eleverne til at arbejde inden for aldringsområder og at give dem mulighed for at tage en holistisk og integreret tilgang til problemløsning baseret på viden om de afgørende faktorer for sundhed i alderdommen og kendskab til sundhedsfremme og sundhedspleje tjenester; at gøre det muligt for eleverne at erhverve og ...

Inter-universitets mastergrad i medicinsk antropologi og global sundhed

Universitat Rovira i Virgili
Online og campus kombineret Deltid 2 år Åben tilmelding Spanien Tarragona

Denne interuniversitets mastergrad med Universitat de Barcelona er fortsættelsen af ​​den URV specifikke grad i antropologi af medicin (1994-2000) og kandidatuddannelsen i medicinsk antropologi og global sundhed (2006-2014).

Master i medicinsk-kirurgiske nødsituationer

Formación Alcalá
Online Deltid 8 - 16 måneder September 2019 Spanien Jaén

Antal timer, og kreditter: 1500 timer og 60 ECTS

Mester i sport sundhed

Formación Alcalá
Online Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spanien Jaén

Antal timer, og kreditter 1000 timer og 40 ECTS-point

Mester i gerontologi sundhed

Formación Alcalá
Online Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spanien Jaén

Antal timer, og kreditter 1000 timer og 40 ECTS

Mester i organisation, ledelse og sundhed administration socio-

Formación Alcalá
Online Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spanien Jaén

Antal timer, og kreditter 1000 timer og 40 ECTS

Master i uddannelse og sundhedsfremme og fællesskab uddannelse

Formación Alcalá
Online Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Spanien Jaén

Antal timer, og kreditter 1000 timer og 40 ECTS