close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Esplugues de Llobregat

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan a… Læs mere

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Esplugues de Llobregat. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Esplugues de Llobregat. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Esplugues de Llobregat og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Esplugues de Llobregat og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Esplugues de Llobregat direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Universitat Ramon Llull Institut Borja de Bioetica
Esplugues de Llobregat, Spanien

Bioetik er en disciplin med en voksende tilstedeværelse inden for det bio-sanitære område og i samfundet generelt. Fremskridt inden for genetik og begyndelsen af livet, sundhe ... +

Bioetik er en disciplin med en voksende tilstedeværelse inden for det bio-sanitære område og i samfundet generelt. Fremskridt inden for genetik og begyndelsen af livet, sundhedsprioriteter, folkesundhedsspørgsmål, organtransplantationer, AIDS, degenerative sygdomme og handicap, terapeutisk begrænsning eller beslutninger i slutningen af livet, er nogle af de emner, der ofte rejser etiske konflikter og spørgsmål uden åbenlyse svar. Ved siden af disse store spørgsmål præsenteres vi for andre i relation til den voksende anerkendelse af patienters rettigheder, der har ført til en ændring i det sundhedsrelaterede og større engagement i beslutningsprocessen, både for patienten og familien. Spørgsmål som informeret samtykke eller samvittighedsindsigelse får en klar rolle. På denne baggrund anmoder sundhedspersonalet og andre fagfolk, der er involveret i disse områder, om uddannelse i forbindelse med disse etiske aspekter af erhvervet. -
Master
Spanish (Spain)
Sep 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder