HEALTHCARESTUDIES.DK

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Girona

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Girona Byen ligger på den nordøstlige del af Catalonien. Det er hovedstaden i Catalonien provinsen, Spanien. Det har en befolkning, der er omkring 100.000 mennesker. Dette er hjemby for University of Girona.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Girona. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Girona. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Girona og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Girona og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Girona direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

resultater fundet Filter

Master i klinisk sexologi og parterapi

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 3 semestre Oktober 2019 Spanien Girona + 1 mere

Klinisk sexologi er en opadgående specialisering, der i stigende grad kræver faglige eksperter på dette kompetenceområde. Faktisk vil lidt over 45% af befolkningen lide en form for seksuel dysfunktion i hele deres liv. På trods af denne høje udbredelse er offentlige tjenester ikke tilstrækkeligt trænet til at tilbyde denne specialiserede pleje korrekt.