HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i León

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i León. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i León. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i León og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i León og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i León direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, León, Fjernundervisning Filter

Master i forskning i samfunds- og sundhedsvidenskab

Universidad de Leon
Master
15 Sep 2020
<
Fuldtid
15 Sep 2020
Spansk
på universitet
Online

Vi tilbyder avanceret forskningstræning, tværfaglig, med det formål at fremme initiativet inden for forskningsopgaver inden for sundhed og samfund.

Læs mere