close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i León

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller løn raise, eller forberede dig til en ny karriere. Selv om klasseundervisning kan betrag… Læs mere

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller løn raise, eller forberede dig til en ny karriere. Selv om klasseundervisning kan betragtes som mere traditionelle, online-uddannelse er en fordel i sin egen ret. Der er en blanding af uddannelser og individuelle klasser tilbydes via online læring organisationer. Det er ikke uhørt for undervisningsafgifter omkostninger til online kurser for at være lavere end for en konventionel skole, selv om dette er bestemt ikke pålidelige af alle online-programmer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i León. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i León. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i León og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i León og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i León direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Universidad de Leon
León, Spanien

Vi tilbyder avanceret forskningstræning, tværfaglig, med det formål at fremme initiativet inden for forskningsopgaver inden for sundhed og samfund.

Vi tilbyder avanceret forskningstræning, tværfaglig, med det formål at fremme initiativet inden for forskningsopgaver inden for sundhed og samfund. -
Master
Fuldtid
Spansk
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder