HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Murcia

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Murcia City er på bredden af ​​Segura-floden i Murcia. Det har et mildt klima og varme somre gør en fremragende feriemål. Byen har 1 privat og 1 offentligt universitet, nemlig Catholic University Saint Anthony og Murcia Universitet hhv.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Murcia. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Murcia. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Murcia og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Murcia og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Murcia direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

3 Resultater i Kandidat, Murcia, Online Filter

Masteruddannelse i klinisk ernæring - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Master
<
Fuldtid
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Hovedformålet med denne Master er at uddanne fagfolk i Biomedicinsk Institut i alle aspekter af menneskelig ernæring og, mere specifikt, studiet af årsagerne til underernæring ...

Læs mere

Universitets kandidatgrad i aldring

Universidad de Murcia
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Universitetsuddannelsesprogrammet i aldring udgør et tilbud til medlemmerne af alle grader eller grader til deres akademiske og forskeruddannelse på forskellige områder (sundh ...

Læs mere

Kandidatgrad i ernæring i fysisk aktivitet og sport - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Master
<
Fuldtid
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

I vores samfund er der et voksende ønske om at uddybe alle aspekter af ernæring og sundhed. Flere og flere beviser på den intime forbindelse mellem forebyggelse og endda behan ...

Læs mere