$close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Santa Cruz de Tenerife

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Midde… Læs mere

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Santa Cruz de Tenerife. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Santa Cruz de Tenerife. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Santa Cruz de Tenerife og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Santa Cruz de Tenerife og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Santa Cruz de Tenerife direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Universidad Europea
Santa Cruz de Tenerife, Spanien +1 Mere

Første tværfaglige kandidatgrad i Spanien inden for ortopædisk manuel terapi, pionerer i at tackle smerter fra farmakologi, psykologi og manuel terapi.

Første tværfaglige kandidatgrad i Spanien inden for ortopædisk manuel terapi, pionerer i at tackle smerter fra farmakologi, psykologi og manuel terapi. -
Master
Fuldtid
Deltid
10 måneder
Spansk
Okt 2022
på universitet