HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Santa Cruz de Tenerife

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Santa Cruz de Tenerife. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Santa Cruz de Tenerife. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Santa Cruz de Tenerife og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Santa Cruz de Tenerife og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Santa Cruz de Tenerife direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Santa Cruz de Tenerife, Online Filter

Master i forskning, ledelse og kvalitet sundhedspleje

Universidad de La Laguna
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Formålet med denne master er at uddanne forskere og eksperter i sundhedsvidenskab i kulturelle, kunstneriske, økonomiske, politiske og psykologiske sociale dimensioner af den ...

Læs mere

Kandidatgrad i bioetik og bioret

Universidad de La Laguna
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Det er et universitetscenter Officiel Master (University of La Laguna, University of Las Palmas) undervist i blandet tilstand. Undervisningen er online klasseværelse sessioner ...

Læs mere