close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Tarragona

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervis… Læs mere

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tarragona. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Tarragona. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Tarragona og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Tarragona og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Tarragona direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Universitat Rovira i Virgili
Tarragona, Spanien

Denne kandidatgrad er designet til at give eleverne en avanceret videnskabelig uddannelse og til at fremme forskningstræning inden for sygeplejeområdet. Målet er at opfylde be ... +

Denne kandidatgrad er designet til at give eleverne en avanceret videnskabelig uddannelse og til at fremme forskningstræning inden for sygeplejeområdet. Målet er at opfylde behovet for faglig og faglig udvikling inden for sygepleje i det 21. århundrede. -
Master
Fuldtid
Deltid
Spansk, Catalan
Okt 2022
15 Apr 2022
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder