$close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Villaviciosa de Odón

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige… Læs mere

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Villaviciosa de Odón ligger i den vestlige del af Madrid, Spanien. Byen har en lille befolkning på omkring 30.000 mennesker. Det er også nævnt som en universitetsby på grund af sin nærhed til Universidad Europea de Madrid.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Villaviciosa de Odón. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Villaviciosa de Odón. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Villaviciosa de Odón og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Villaviciosa de Odón og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Villaviciosa de Odón direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Universidad Europea
Santa Cruz de Tenerife, Spanien +1 Mere

Første tværfaglige kandidatgrad i Spanien inden for ortopædisk manuel terapi, pionerer i at tackle smerter fra farmakologi, psykologi og manuel terapi.

Første tværfaglige kandidatgrad i Spanien inden for ortopædisk manuel terapi, pionerer i at tackle smerter fra farmakologi, psykologi og manuel terapi. -
Master
Fuldtid
Deltid
10 måneder
Spansk
Okt 2022
på universitet