140 Kandidat Programmer i Spanien for 2024

Kandidat Programmer i Spanien for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Master i farmaceutisk og bioteknologisk ledelse er et banebrydende program, der dækker den seneste udvikling inden for farmaceutisk, bioteknologisk og biovidenskabelig industri. EADA giver dig muligheden for at deltage i en topplaceret handelsskole i centrum af Barcelona, et af de europæiske knudepunkter i sektoren. Hos EADA lærer du kvalitative og kvantitative færdigheder, der giver merværdi til din profil i branchen. Klasser er små og forskelligartede, og deltagerne lærer af erfarne fakulteter ved hjælp af case study-metoden.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    9 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Hovedformålet med vores tværfaglige Executive Master i Digital Sundhed er at opbygge en digital sundhedsarbejdsstyrke til at bygge bro over det nuværende videngab mellem sundhed og teknologi for at imødegå de sundhedsrelaterede samfundsmæssige udfordringer gennem udviklingen og implementeringen af evidensbaserede digitale løsninger.

    • Madrid, Spanien
    • Online

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet

    Spanish

    Specialiser dig hos Real Madrid C.F og udvikle din viden med de nyeste teknikker og trends inden for sportsfysioterapi. Valgt den bedste kandidatgrad inden for fysioterapi, ifølge rangeringen af El Mundo. Du får de nødvendige værktøjer til at udvikle planer for forebyggelse og genoptræning af skader hos atleter.

    • Barcelona, Spanien
    • Madrid, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    På campus

    Spanish

    Teaterterapi er en disciplin, der udvikler psykoterapeutiske interventionsmodeller med støtte fra teatralske kunstneriske teknikker. Det er et værktøj, der åbner udtryks- og kommunikationskanaler, udvikler sociale færdigheder, øger kognitive evner, fremmer kreativitet og håndtering af sunde følelser, forebygger og letter behandling af lidelser, stimulerer læring og hjælper med at løse farlige situationer, risici og konflikter. Som teaterterapeut vil du hjælpe mennesker med at løse konflikt- og risikosituationer og personlige problemer ved at indføre vigtige forandringer i deres eget liv.

    • Murcia, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Spanish

    Formålet med denne kandidatgrad er at imødekomme et naturligt behov for specialisering af veterinærfaget mod en afdeling med en historisk enhed som Smådyremedicin og derfor til en professionel orientering heraf. Denne kendsgerning er åbenbar selv i enhver blanke observatørs øjne i sagen og er i sig selv retfærdiggjort af åbenheden i dens eksistens.

    • Atarfe, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    800 timer

    Fjernundervisning

    Spanish

    I dag har teknologiske fremskridt gjort det muligt at oprette en lang række medicinske og kosmetiske procedurer for at få en sundere og mere plejet hud, det er det, æstetisk dermatologi er ansvarlig for. I denne æstetiske dermatologi -mester lærer du al den viden, teknikker og procedurer, der er relateret til hudpleje, og bliver opmærksom på dens betydning, fordi den er i permanent kontakt med eksterne agenter.

    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    12 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk, Spanish

    Online Master's Degree in Molecular Oncology er et privat program tildelt af Centro de Estudios Biosanitarios (CEB) og udført med anbefaling fra European School of Oncology (ESO). Det er rettet mod kliniske onkologer, patologer, hæmatologer og andre specialister i medicin eller biovidenskabsområdet forbundet med tumorsygdom.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    Målet med vores kandidatuddannelse inden for farmaceutisk kemi er at uddanne fagfolk og forskere med en profil anvendt til forskning og udvikling af produkter, processer og tjenester inden for forskellige industriområder relateret til farmaceutisk kemi.

    • Santiago de Compostela, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Spanish, Galicisk

    Kandidatuddannelsen i gerontologi er fokuseret som en meget nyttig postgraduate grad for alle universitetsstuderende på vej mod gerontologiområdet, både klinisk og socialt, og er særligt relevant for sundhedsvidenskabelige karrierer (medicin, sygepleje, ergoterapi, taleterapi, klinisk psykologi. ..) og Samfundsvidenskab (socialt arbejde, arbejdsforhold, socialpsykologi, psykopædagogik, sociologi...), både fra et fagligt og et akademisk og forskningsmæssigt synspunkt gennem færdiggørelse af doktorafhandlinger af kandidater. Master betragtes som en specialiseret og tværfaglig uddannelsestitel, godkendt af niveauet af de involverede lærere, for det meste læger, og fra forskellige områder inden for social- og sundhedspleje til ældre.

    • Rennes, Frankrig
    • Granada, Spanien
    • + 5 more

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk, Spanish, French

    Europubhealth+ -programmet er en Erasmus Mundus Joint Master Degree, der er blevet anerkendt som en Master of excellence af Europa-Kommissionen siden 2006. Syv anerkendte europæiske universiteter samarbejder om at levere Europubhealth+ Master-kurset. Programmet har nu et levende internationalt netværk af sundhedsprofessionelle og akademikere, og mere end 435 kandidater fra 86 forskellige nationaliteter.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Takket være rådgivning fra eksperter i udviklingen af ​​læseplaner og fremtrædende folk i kiropraktik erhverv har BCC samlet en enestående undersøgelser program har til formål at kombinere disciplin kiropraktik med avancerede pædagogiske strategier, læring og evaluering .

    • Madrid, Spanien
    • Oxford, Det Forenede Kongerige
    • + 2 more

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • León, Spanien

    Fuldtid

    3 semestre

    På campus

    Spanish

    Vi tilbyder avanceret træning for at fremme integrationen af den studerende i den farmaceutiske sektor og give et overblik for at kunne forholde sig korrekt med alle fabriksenheder, bortset fra dem, der arbejder, og med andre aktører uden for branchen selv.

    • Villaviciosa de Odón, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    10 Måneder

    På campus

    Spanish

    Første tværfaglige kandidatgrad i Spanien inden for ortopædisk manuel terapi, pionerer i at tackle smerter fra farmakologi, psykologi og manuel terapi.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Spanish, Engelsk

    I University Master i Terapeutisk Fysisk Aktivitet for mennesker med kronisk patologi, aldring eller handicap svarer indgangsprofilen til en fysioterapeuts, med interesse for terapeutisk træning og fysisk aktivitet som terapeutiske redskaber og med erfaring i pleje af mennesker med kronisk sygdom, handicap og aldring.