Filter
Master
Sverige Studietype: alle Hastighed: Deltid

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Kristianstad University Sweden

Kandidatuddannelsen i Integrativ Sundhedsvidenskab forbereder dig til fremtidige behov i en foranderlig verden af ​​professionelle udvikling relateret til Health Science. ... [+]

Den Master program i Integrativ Sundhedsvidenskab forbereder dig til fremtidige behov i en foranderlig verden af ​​professionelle udvikling relateret til Health Science. Programmet giver dig viden og færdigheder hjælper dig til at imødegå fremtidens behov færdigheder inden for sektoren.

Det integrerede Health Science program dækker flere områder inden for videnskab og giver et klart fokus på samarbejde og teamwork med forskellige erhverv. Du får en dybere forståelse og færdigheder i spørgsmål om sundhed og velfærd og evnen til selvstændigt at mødes og skabe forandring og udvikling inden for dette område. Det forbereder dig videre til ph.d.-studier.

Programmet slutter med et speciale, som udføres som et selvstændigt forskningsprojekt, hvor du deltager aktivt i en forskning fokuseret miljø.... [-]

Sverige Kristianstad
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk