HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

2 Resultater i Kandidat, Sverige, Fjernundervisning Filter

Master of Science i ergoterapi (web-baseret)

Jönköping University
MSc
17 Aug 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Kandidatuddannelsen ergoterapi er en deltidsstilling Webbaseret distance program, undervist helt online.

Læs mere

Kandidatuddannelse integrativ sundhed videnskab

Kristianstad University Sweden
Master
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Kandidatuddannelsen i Integrativ Sundhedsvidenskab forbereder dig til fremtidige behov i en foranderlig verden af ​​professionelle udvikling relateret til Health Science. Prog ...

Læs mere