HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sverige tilbyder bachelorer programmer.

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Umeå er beliggende i den nordlige side af Sverige Västerbotten County. Det er henvist til en universitetsby. Det har over 100.000 indbyggere. Det har 3 universiteter, der fokuserer på forskningsundersøgelser.

Universiteter for bachelorgrad i Sverige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sverige her.

resultater fundet Filter

Kandidatuddannelsen - infektionsbiologi

Swedish University of Agricultural Sciences
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dybdegående er nødvendig viden om infektion biologi i arbejdet med at forbedre sundheden. Dette program, i samarbejde med Uppsala Universitet, fokuserer på de biologiske og ke ...

Læs mere