Filter
Master
Tyskland Germany Online Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyskland tilbyder bachelorer programmer.

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Universiteter for bachelorgrad i Tyskland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyskland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Apollon Hochschule

Forretning viden og ekspertise om menneskelige ressourcer og organisatoriske ledelse findes i sundhedsvæsenet som en stadig mere indlysende. Jo længere danner fjernunderv ... [+]

Forretning viden og ekspertise om menneskelige ressourcer og organisatoriske ledelse findes i sundhedsvæsenet som en stadig mere indlysende. Jo længere danner fjernundervisning Master of Health Management (mahm) giver dig som brancheeksperter fokuseret ledelse relateret viden. Det sigter mod at hjælpe dig med relevante eksempler og spørgsmål til at give hånd iværksætterfærdigheder værktøjer til centrale udfordringer i sundhedssektoren markedet. Hvis du vil købe gennem den praktiske pensum sofistikerede sundhedsøkonomisk ekspertise. Kombineret med din tidligere erhvervserfaring vil give denne viden til at handle strategisk. Efter afslutningen, så du kan holde en ledende position kompetent. Desuden vil lægerne blive krediteret 420 CME point for kandidatuddannelsen under dig.... [-]

Tyskland Germany Online
Åben tilmelding
Tysk
Deltid
24 - 32 måneder
Online
Læs mere på dansk