HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Tyskland tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Tübingen er hyldet som en universitetsby med en statistik på hver én ud af ti beboere er en studerende. Det er også kendt for at afholde flere arrangementer i løbet af året, og vært for en af ​​de ældste universiteter inden sideløbende en lang række institutioner.

Universiteter for bachelorgrad i Tyskland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Tyskland her.

resultater fundet Filter

Master i biomedicinske teknologier

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Det interprofessionelle og innovative kandidatuddannelsen i Biomedical Technologies er præget af praksisorientering og internationalitet. Forelæsninger er indlejret i et moder ...

Læs mere

Master i Molekylær Medicin

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Det internationale masters program for molekylær medicin med en engelsktalende læseplan startede i 2012.

Læs mere