HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Rochester

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Medway er i South East England. Det er et byområde ved kysten, og det var en væsentlig dockyard frem til 1984. Der er kun to videregående uddannelsesinstitutioner i området.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Rochester. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Rochester. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Rochester og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Rochester og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Rochester direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Rochester, Fjernundervisning Filter

Anvendt lægemiddelforskning msc

University of Greenwich
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Dette program er undervist som enten en klassisk et-årigt program, eller leveret gennem blended e-learning på en toårig basis deltid. Graden bygger på Pfizer Ltd 's' i hus 'tr ...

Læs mere