HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Cardiff

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Wales er en af ​​fire hoveddele Storbritannien. Walisisk udviklet sig fra keltisk og er meget forskellig fra engelsk. Det 's en af ​​to officielle sprog i Wales. Der er i alt 10 universiteter med omkring 150 000 elever.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Cardiff. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Cardiff. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Cardiff og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Cardiff og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Cardiff direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Cardiff, Online Filter

MSc / PgD / PgC Tandteknologi (Fjernundervisning)

Cardiff Metropolitan University
Master
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Programmet tilbyder specialuddannelsesbygning på en første kvalifikation inden for tandteknologi.

Læs mere