111 Kandidat Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024

Kandidat Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk

    Brunels Master of Public Health (online) er designet til at hjælpe ambitiøse fagfolk med at få avancerede færdigheder og kompetencer inden for folkesundhed og sundhedsfremme. Kurset hjælper dig med at tilegne dig en tværfaglig tilgang til at forstå og løse nutidige udfordringer inden for folkesundhed og sundhedsfremme. Du får avanceret viden om relaterede områder, herunder global folkesundhedspolitik, adfærdsændring, epidemiologi, sundhedsøkonomi og forskningskompetencer.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Queen's University Belfast har udviklet et dynamisk nyt MSc-program for studerende, der ønsker en karriere i den globale medicinalindustri. Den nye MSc i Industrial Pharmaceutics vil forberede kandidater med den ekspertise og de færdigheder, der kræves for at få arbejde i en industri, der anslås at være 1,2 billioner dollars værd. Industriel farmaci spiller en afgørende rolle i udviklingen, valideringen og fremstillingen af nye lægemidler, der sikrer deres sikkerhed og kvalitet, og kandidater fra kandidatuddannelsen vil kunne benytte sig af jobmuligheder i alle faser af lægemiddeludviklingspipelinen.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Dette unikke tværfaglige program trækker på den komplementære ekspertise fra RCA's School of Design og Helen Hamlyn Design Centre og sundhedsekspertisen fra Imperial College Londons medicinske fakultet og Helix Centre, der ligger på St Mary's Hospital i Paddington, London.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MPH i Global Health er beregnet til at give kandidaterne en klar forståelse af globale sundhedsspørgsmål og hvordan disse spørgsmål påvirker folkesundhedspolitikken og praksis. MPH i Global Health-programmet vil tilbyde solid folkesundhedsuddannelse og eksponering for global sundhedspolitik, politikker, systemer og praksis gennem didaktiske undervisningssessioner, teambaseret forskning og præsentationer og individuelle arbejdsbaserede projekter eller afhandlinger.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores online MPH Master of Public Health studerende studerer ikke bare en grad - de ændrer verden omkring dem. Dette program er designet med travle sundhedspersonale i tankerne og giver dig et ideelt fundament til at udvikle dig som en effektiv folkesundhedsperson.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores Master of Public Health -program vil forberede dig på en karriere inden for folkesundhedssektoren ved at give dig en bred forståelse af nutidige spørgsmål inden for folkesundhed med særlig fokus på de nyeste digitale og analytiske færdigheder, som arbejdsgiverne søger.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Dundee, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    24 Måneder

    På campus

    Engelsk

    • Rennes, Frankrig
    • Granada, Spanien
    • + 5 more

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk, Spanish, French

    Europubhealth+ -programmet er en Erasmus Mundus Joint Master Degree, der er blevet anerkendt som en Master of excellence af Europa-Kommissionen siden 2006. Syv anerkendte europæiske universiteter samarbejder om at levere Europubhealth+ Master-kurset. Programmet har nu et levende internationalt netværk af sundhedsprofessionelle og akademikere, og mere end 435 kandidater fra 86 forskellige nationaliteter.

    • Madrid, Spanien
    • Oxford, Det Forenede Kongerige
    • + 2 more

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Newcastle upon Tyne, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Denne akkrediterede farmaciuddannelse vil forberede dig til en karriere på forkant med sundhedspleje og medicin. Denne uddannelse fokuserer på at udvikle dine videnskabelige, tekniske og kommunikative færdigheder. Du forlader uddannelsen som en professionel, omsorgsfuld, etisk og effektiv farmaceut, der er i stand til at bidrage til fremtidige generationers sundhed.

    • Birmingham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    6 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Hvis du giver dig en dybtgående kendskab til feltet og giver dig mulighed for at få praktisk erfaring, der arbejder som ledende forskningsgrupper i Center for Kardiovaskulære Fag, vil du undersøge molekylære, fysiologiske og patologiske processer, der ligger til grund for hjerte-kar-homeostase i sundhed og sygdom.

    • Lincoln, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    MPharm-kurset på Lincoln kombinerer videnskaben om medicin og sygdom med udviklingen af de patientorienterede beslutningstagningsevner og professionel praksis, som kræves af moderne farmaceuter. Kurset introducerer videnskaben, der understøtter, hvordan lægemidler udvikles og produceres, og hvordan de interagerer med kroppen for at behandle og forebygge sygdom.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Folkesundhed er en voksende bekymring med emner som fedme og andre komplekse forhold, der kræver et behov for uddannelse og specialuddannelse på tværs af sundhedssektoren. Denne nye mestre i Global Public Health tilbyder et fundament i folkesundhedsuddannelse og eksponering for global sundhedsanalyse, politik, politikker, systemer og praksis.

    • Bradford, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Bradford MPH er designet til dem, der ønsker at bevæge sig ind i folkesundhed, politik eller samfundsudvikling på seniorniveau, og er velegnet til kandidater fra forskellige bachelorstudiebaggrunde og/eller erhvervserfaring. Programmet udvikler studerende til fremtidige sundhedsledere, der forstår sundhedspolitik, samfundsændringer, menneskelig adfærdsændring eller sundhedstjenestedesign.