HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Honolulu

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Honolulu er statens hovedstad af de større Hawaii. Udover at være vært for en lang række offentlige og private skoler, har Honolulu mere end seks højere læreanstalter inden for sine grænser, der tilbyder forskellige programmer.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Honolulu. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Honolulu. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Honolulu og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Honolulu og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Honolulu direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

3 Resultater i Kandidat, Honolulu, Online Filter

Master i sundhedsvidenskab

Atlantic International University Masters Programs
Master
Sep 2021
Engelsk
Online

Det primære mål for Master of Health Science er at vokse forskningsingeniører med evnen til at generere ny teknisk viden. Inden for programmet er nogle af de vigtigste fokusom ...

Læs mere

Master I Naturmedicin

Quantum University
Master
Sep 2021
Engelsk
Online

Dette uddannelsesprogram er designet til at give den studerende en flerdimensionel model af naturlig medicin, implementeret med de forskellige modaliteter forbundet med forstå ...

Læs mere

Master of Healthcare Administration

Atlantic International University Masters Programs
Master
Sep 2021
Engelsk
Online

AIU Fjernundervisning Master of Science i Health Care Administration-programmet vil være et skræddersyet program, der er designet lige til dig af dig og din akademiske rådgive ...

Læs mere