4 Kandidat Programmer i Chicago, USA for 2024

Kandidat Programmer i Chicago, USA for 2024Filter
    • Chicago, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Blandet

    Engelsk

    Påvirke sundhedsområdet og samfundet. Undersøg, led, forsker i og tjener samarbejdsindsats dedikeret til folkesundhed.

    • Chicago, IL, USA

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Chicago State University MPH program er en praksis-centreret curriculum designet til at forberede de studerende til de sundhedsmæssige problemer i det 21. århundrede. Den fokuserer på de centrale funktioner i den offentlige sundhed, herunder: vurdering sundhedstilstanden, miljø og sundhed kvalitetssikring, adfærd forandringsstrategier, sundhedsmæssige uligheder, samt udvikling sundhedspolitik og forskning.

    • Chicago, USA

    På campus

    Engelsk

    Chicago State Universitys MPH-program er en praksiscentreret læseplan designet til at forberede de studerende på det 21. århundredes sundhedsproblemer. Det fokuserer på folkesundhedens kernefunktioner, herunder sundhedsstatusvurderinger, kvalitetssikring af miljømæssig sundhed, strategier for adfærdsændring, sundhedsforskelle samt sundhedspolitisk udvikling og forskning. CSU's MPH-program har en merværdikomponent, der fokuserer på mindretals sundhed og sundhedsmæssig lighed. MPH-læseplanen understreger også sociale og videnskabelige strategier til forståelse af årsagssammenhæng, konsekvenser, forebyggelse og kontrol af sygdomme og utidige dødsfald.

    • Chicago, USA

    Engelsk

    ICSWs psykodynamiske perspektiv og stærke kliniske vægt skelner mellem master- og doktorgradsprogrammer. Vores uddannelsesmæssige tilgang forener teoretisk træning, oplevelse i den virkelige verden og løbende mentorskab for at forberede vores studerende til at øve på et avanceret niveau.