HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Madison

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Madison, et amt sæde Dane County blev oprettet i 1829. Omkring 50.000 studerende bor i Madison for at få undervisning i forskellige videregående uddannelser facilities.According til 2003 forskning, Madison producere max antal Phd, s i hele USA.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Madison. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Madison. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Madison og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Madison og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Madison direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Madison, Fjernundervisning Filter

Master of Medical Humanities

Drew University
Master
Aug 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet
Online

Humaniserende sundhedsydelser er missionen for Medicinsk Humaniora-programmet på Drew University . Curriculum melds akademisk forespørgsel med real-world erfaring til at forbe ...

Læs mere