HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Norfolk

En kandidatgrad er et avanceret studie program, der kan være afsluttet i omkring to år, har givet eleverne allerede tjent en bachelorgrad i et lignende område. Eleverne kan vælge at tjene en Master of Arts, en MSc, eller en MBA, afhængigt af deres nuværende og fremtidige mål.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Norfolk er en selvstændig by beliggende i Virginia, USA. Militært byen så stor betydning som verdens største flådebase og et par NATO hovedkvarter ligger i denne by. Sammen med et par community colleges i byen er hjemsted for tre offentlige og én privat universitet.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Norfolk. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Norfolk. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Norfolk og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Norfolk og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Norfolk direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Norfolk, Fjernundervisning Filter

Forsøgsdyrsvidenskab kandidatuddannelse

Eastern Virginia Medical School
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online

Kandidatuddannelsen bygger et solidt fundament for en succesfuld karriere i laboratorie dyr videnskab. Dens kurser fokuserer på alle aspekter af laboratorie Husdyrbrug og Husd ...

Læs mere