HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Ohio

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ohio. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Ohio. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Ohio og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Ohio og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Ohio direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Ohio, Online Filter

Master of Science (MS) i Health-System Pharmacy Administration

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
MSc
<
2&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Online

Advance dit apotek administrative, finansielle

Læs mere

Master of Health Administration

Mercy College of Ohio
Master
Sep 2021
Engelsk
Online

Mercy College er kaldet til at forberede sundhedsledere på skiftende tider. Healthcare ledere har brug for viden / værktøjer til at lede ændringer inden for forskellige indsti ...

Læs mere