HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grund af en række hospitaler og højere uddannelse faciliteter økonomi Providence nu tjenester baseret på. Kulturen i byen er den samme som Rhode Island kultur. "

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Master i biostatistik

Brown University School of Public Health
Master
Engelsk

Kandidatuddannelserne giver avanceret træning i teori og anvendelse af statistiske metoder inden for folkesundhed, klinisk medicin og biologiske videnskaber. Kandidatuddannels ...

Læs mere

Master i folkesundhed

Brown University School of Public Health
Master
Engelsk

Folkesundhed er en disciplin dedikeret til at forebygge sygdom og fremme sundhed i den menneskelige befolkning. Truslerne, der udfordrer offentlighedens sundhed, omfatter en r ...

Læs mere