HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Sacramento

Når eleverne færdiggøre deres bachelor-grader, har de mulighed for at forfølge en mester i et udvalgt disciplin. En master 's program er designet til at forbedre kendskabet til et bestemt område og hjælpe eleverne til at forberede sig til akademiske og professionelle karrierer efter endt uddannelse.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Sacramento ligger i Californien, USA. Sacramento er bolig for et bredt udvalg af højere læreanstalter, der omfatter offentlige, private og community institutter. Teatre, klubber, sportsaktiviteter og park generelt tiltrækker sig opmærksomhed fra hjemmehørende studerende.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sacramento. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Sacramento. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Sacramento og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Sacramento og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Sacramento direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Sacramento, Online Filter

Master i folkesundhed

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Master
24 Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
15 Maj 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master of Public Health-programmet forbereder fremtidige folkesundhedsledere til at tackle presserende folkesundhedsproblemer på lokalt, statsligt, nationalt og globalt plan. ...

Læs mere