HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Scranton

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Scranton Pennsylvania har en lille by føler, og det er ikke primært en college by. Denne lille by lige uden for Philadelphia er kendt for at være en virksomhed tilflugtssted for små nystartede.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Scranton. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Scranton. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Scranton og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Scranton og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Scranton direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

4 Resultater i Kandidat, Scranton, Fjernundervisning Filter

Master of Health Administration

The University of Scranton Online
Master
Sep 2020
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Online

Udnyt online fleksibilitet og rullende optagelser kombineret med bevist ROI gennem vores jobplacering succesrate. Online Master of Health Administration (MHA) fra University o ...

Læs mere

Master of Health Administration - Sundhedsinformatik

The University of Scranton Online
Master
Sep 2020
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Online

University of Scranton's CAHME-akkrediterede Master of Health Administration (MHA) i Health Informatics program sætter strømmen af data i dine hænder.

Læs mere

Master of Health Administration - Global Health

The University of Scranton Online
Master
Sep 2020
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Online

Oplev forskellige perspektiver på sundhedspleje og forbedre dine interkulturelle kommunikationsevner med University of Scranton's CAHME-akkrediterede Master of Health Administ ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Sundhedsinformatik

The University of Scranton Online
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Lær at udvikle og vedligeholde sundhedsinformationssystemer, software og databaser til sundhedsorganisationer. Den online MS i Sundhedsinformatik giver dig evnen til at træffe ...

Læs mere