HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Scranton Pennsylvania har en lille by føler, og det er ikke primært en college by. Denne lille by lige uden for Philadelphia er kendt for at være en virksomhed tilflugtssted for små nystartede.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Master of Health Administration

The University of Scranton Online
Master
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Online

Udnyt online fleksibilitet og rullende optagelser kombineret med bevist ROI gennem vores jobplacering succesrate. Online Master of Health Administration (MHA) fra University o ...

Læs mere

Master of Health Administration - Sundhedsinformatik

The University of Scranton Online
Master
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Online

University of Scranton's CAHME-akkrediterede Master of Health Administration (MHA) i Health Informatics program sætter strømmen af data i dine hænder.

Læs mere

Master of Health Administration - Global Health

The University of Scranton Online
Master
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Online

Oplev forskellige perspektiver på sundhedspleje og forbedre dine interkulturelle kommunikationsevner med University of Scranton's CAHME-akkrediterede Master of Health Administ ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Sundhedsinformatik

The University of Scranton Online
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Lær at udvikle og vedligeholde sundhedsinformationssystemer, software og databaser til sundhedsorganisationer. Den online MS i Sundhedsinformatik giver dig evnen til at træffe ...

Læs mere