HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En master er en kandidatgrad, der er beregnet til at være afsluttet efter endt en bachelor. Selv om de kan tage mellem et og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være afsluttet i omkring to år.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Sioux City er en stor by i hjertet af Iowa landbrugsjord. Byen næsten 90.000 er hjemsted for mange faciliteter til fødevareproduktion. Byen er blevet døbt lille Chicago på grund af sin brede mangfoldighed og rolle i kødpakningsindustrien.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Kandidat i Kinesiologi og Human Performance

Briar Cliff University
Master
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Området for anvendt sundhed og motion sciences ændres hver dag. Sundhedsorganisationer - fra fitnesscentre til atletiske afdelinger til hospitals wellness-programmer - søger f ...

Læs mere