HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

Masteruddannelser er avancerede akademiske programmer, der er tilgængelige i mange forskellige studieområder. Master programmer kan typisk være afsluttet i omkring to til tre år. Afhængigt af skolen, kan de endda være tjent online.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Opført som den største by i staten Texas og fjerde største landsdækkende med hensyn til befolkning, er Houston byen kendt for sin massive og unikke skyline, der definerer det. Ud over det faktum, at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statslige universiteter inden for sine grænser. Dette omfatter ikke det større antal private højere læreanstalter.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Master i biovidenskab og sundhedspolitik

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Denne grad er gearet til at træne studerende i biovidenskab og sundhedspolitik med det formål at skabe nye muligheder for videnskabsstuderende, der er interesseret i at arbejd ...

Læs mere

Master of Acupuncture

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
M.D.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Målet med Master of Acupuncture

Læs mere

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
Online

Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership Program er at uddanne dig til at være en sundhedschef, direktør eller administrator.

Læs mere