close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i West Haven

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er stru… Læs mere

En master-grad er en type kandidat kvalifikation, der giver eleverne mulighed for at blive eksperter i deres valgte områder. Designet til dem, der tidligere har gennemført en bachelor 's grad, disse programmer er omkring to år i længden.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen West Haven ligger i staten Connecticut vært for en befolkning på mere end 55.000 indbyggere. Byen er også kendt for at være hjemsted for University of New Haven sammen med en bred vifte af skoler.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i West Haven. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i West Haven. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i West Haven og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i West Haven og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i West Haven direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of New Haven
300, USA

En kandidatuddannelse i folkesundhed er perfekt til personer, der vil have en meningsfuld karriere, der hjælper mennesker og samfund på en indflydelsesrig måde. Uanset om det ... +

En kandidatuddannelse i folkesundhed er perfekt til personer, der vil have en meningsfuld karriere, der hjælper mennesker og samfund på en indflydelsesrig måde. Uanset om det er halvvejs over hele verden, eller lige i din baghave, vil du være parat til at identificere sundhedsmæssige problemer og implementere sundhedsprogrammer, der hjælper mennesker med at leve et bedre liv. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder