HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Winona

En kandidatuddannelse er en specialiseret grad, der opnås typisk af personer, der ønsker at fokusere deres læring i et bestemt område. Optjening en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studerende, da det kan give en konkurrencefordel i en aggressiv jobmarked.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Winona tjener som amtet sæde i Winona County ligger i staten Minnesota. Den huser en befolkning på mere end 27.000 og en årlig fest kendt som "Steamboat Days", som er en stor publikumsmagnet. Det er også en pædagogisk knudepunkt i regionen med et væld af videregående uddannelsesinstitutioner inden for nærhed.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Winona. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Winona. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Winona og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Winona og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Winona direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Winona, Fjernundervisning Filter

Master of Arts i Sundhed og Human Services Administration

Saint Mary's University of Minnesota Online
MA
<
Fuldtid
Engelsk
Online

Bly med Medfølelse. Administrer med pleje. Saint Mary's University of Minnesota hjælper dig med at føre med tillid til at nå dine sundheds- og menneskeservicemål.

Læs mere

Master i folkesundhed

Saint Mary's University of Minnesota Online
Master
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Saint Marys mission om at tjene det underbeviste og forbedrede velvære kommer til liv i vores Master of Public Health-program. Denne toårige, 100 procent online grad forberede ...

Læs mere