Master of Public Health kursus er designet til fagfolk, der arbejder i en række forskellige indstillinger, herunder sundhed afdelinger og lokale organisationer. fagfolk offentlige sundhed er forpligtet til effektivt at vurdere og reagere på nye offentlige sundhedsspørgsmål. Dette kursus lægger vægt en samlet vurdering af alle sundhedsdeterminanter, som omfatter bredere sociale og miljømæssige faktorer ud over de fysiske risikofaktorer.

Studerende kan studere en bred vifte af evalueringsprocesser og forskningsmetoder såsom politisk analyse, økonomisk vurdering, epidemiologi og kvalitative metoder. Eleverne får praktiske færdigheder i udvikling af lokalsamfund og sundhedsfremmende programmer, og også udfylde en kulminerende forskning og praksis erfaring med vurdering af en moderne spørgsmål om folkesundhed.

Efter at have afsluttet Master of Public Health, vil de studerende blive udstyret med viden og færdigheder til at forfølge en karriere i sundhedssektoren og industri og offentlige organisationer, samt muligheder for at fremme deres læring via postgraduate forskningsprogrammer (f.eks Master of Research og / eller Doctor of Philosophy i Folkesundhedsvidenskab).

Hvorfor studere Master of Public Health?

Vestlige Sydney Universitets Master of Public Health foretager en samlet vurdering af alle sundhedsdeterminanter, herunder bredere sociale og miljømæssige faktorer ud over de fysiske risikofaktorer. Det giver sundhedspersonale til at praktisere i en række forskellige indstillinger, herunder sundhedsydelser og organisationer.

Du vil studere evalueringsprocesser og forskningsmetoder såsom politisk analyse, økonomisk vurdering, epidemiologi og kvalitative metoder. Den praktiske færdigheder fokus er i sundhedsfremmende programmer, og du vil integrere forskning, analytiske og praktiske færdigheder i evalueringen af ​​moderne offentlige sundhedsspørgsmål.

Dette kursus giver mulighed for at udvikle færdigheder og tilegne sig viden afgørende for en effektiv udøvelse af den offentlige sundhedspolitik. Master of Public Health kandidater vil bestemme karakteren af ​​lokalsamfundet sundhedsproblemer og tage skridt til at definere og derefter afhjælpe dem, mens bringe de forskellige tjenester til rådighed til at løse lindring af disse problemer. Et vigtigt mål for denne sundhedsvidenskabelige kursus er at fremme proaktiv rolle fagfolk folkesundheden i koordineringen relevante samfunds ressourcer.

Karrieremuligheder for Master of Public Health

Master of Public Health kandidater kan udforske karriere i så forskellige områder som samfundstjeneste, hospital administration, arbejdsmiljø og sikkerhed, sundhedsfremme og miljø og sundhed. Master of Public Health giver også en stærk platform for yderligere forskning kvalifikationer på universitetsniveau.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Western Sydney University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
24,760 AUD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date