Master of Science agronomiske muligheder, veterinære

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science med optioner til landbrug, Veterinær, er et program af 169 point fleksibel, tutoral tilstand med fokus på forskningssamarbejde og fokuseret på den studerendes interesser, der siden tiltrædelsen vælger en af ​​følgende to områder af viden : Agronomiske Sciences og veterinærvidenskab.

Studerende, der vælger det område Jordbrugsvidenskabelige Fakultet udvikle et forskningsprojekt om Produktion Sikkerhed og Agrifood eller landbrugsøkosystemet Ledelse og naturressourcer. I mellemtiden, studerende, der vælger det område af Veterinærvidenskab udvikle et forskningsprojekt relateret til animalsk produktion og sundhed. I løbet af de fire akademiske semestre, den studerende designer og udvikler sin afhandling forskning, præsenterer halvårlige fremskridtsrapporter seminarer, kurser forskellige obligatoriske og valgfrie fag og gennemfører supplerende aktiviteter, der dannes som forsker og specialist på området. Alle studerende gennemføre en del af deres akademiske og forskningsmæssige aktiviteter uden for ULA, som et krav om supplerende aktiviteter og akademiske mobilitet. De studerendes mobilitet er støttet af ULA og generelt støttet af nogle interinstitutionelle samarbejde. Det komplette program, hver elev genererer mindst ét ​​produkt forskning og / eller teknologisk udvikling stammer fra hans afhandling, i samarbejde med sin overvågningsudvalg.

Deres linjer af generering og anvendelse af viden, er:

Område for Jordbrugsvidenskab

 1. Produktion og Agrifood Sikkerhed
 2. Landbrugsøkosystemet Management og Naturressourcer

Område Veterinary Science

 1. Produktion og Dyresundhed, og Akvakultur

Generelt mål

Træn de menneskelige ressourcer med den viden, færdigheder, holdninger og værdier, der sætter dem i stand til at anvende og deltage i dannelsen af ​​viden, videnskabelig og teknologisk innovation, for at løse videnskabelige og tværfagligt måde, problemerne i områderne jordbrugs- og veterinærvidenskab.

Specifikke mål

For området for Jordbrugsvidenskab

Tog menneskelige ressourcer til at gennemføre og deltage i dannelsen af ​​viden og videnskabelig og teknologisk innovation i jordbrugsvidenskab at løse problemer i forbindelse med produktion og fødevaresikkerhed og bæredygtig forvaltning af agro-økosystemer og naturlige ressourcer til at forbedre livskvaliteten for brugere .

For området af Veterinary Science

Tog menneskelige ressourcer til at gennemføre og deltage i dannelsen af ​​viden og videnskabelig og teknologisk innovation relateret til veterinærvidenskab ateniendo sociale problemer i dyresundhed og produktion.

ph.d.-profil

viden

 • På det konceptuelle fundament i området for Jordbrugsvidenskab og veterinærvidenskab i instrumentale teknikker og innovative metoder, mere viden om forskning studerende udstationeringen.
 • I de instrumentale teknikker og innovative metoder.
 • I forskning metode til udvikling af relevante forskningsprojekter og videnskabelig og teknologisk innovation.
 • I udarbejdelsen og kommunikation af forskningsresultater til den akademiske videnskabelige samfund.

færdigheder

 • Identificere og bruge kilder til videnskabelige og teknologiske oplysninger.
 • Identificer problemer, der påvirker de jordbrugsvidenskab eller veterinær relateret til forskning knyttet til den studerende.
 • Anvendelse den mest hensigtsmæssige og innovative agronomiske videnskaber eller veterinær instrumental og metodiske teknikker.
 • Deltage i forskningsprojekter og videnskabelig og teknologisk innovation som forskningsorienteret udstationering af løse problemer agronomi eller veterinærvidenskab studerende.
 • Fortolke forskningsresultater og drage konklusioner, der hjælper med at løse problemer i agronomi eller veterinærvidenskab.
 • Kommunikere mundtligt og skriftligt resultaterne og viden, der stammer fra det videnskabelige arbejde.

Holdninger og værdier

 • Ansvarlig og proaktiv holdning til at analysere, assimilere, syntetisere og anvende viden med videnskabelig og etisk stringens.
 • Tilgængelighed og interesse i at erhverve ny viden.
 • Ansvarlig deltagelse i løsningen virkelige problemer i forbindelse med landbrugs- og veterinærvidenskab.
 • Respekterer naturen og indsigtsfulde af agronomiske og veterinære problemer.
 • engageret, tolerant og selvkritik på arbejdet og dagligdagen holdning.
 • Holdning til teamwork.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Læs mere

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Minimer
Aguascalientes