Global Sundhed er et område af undersøgelsen, forskning og praksis, der placerer en prioritet på at forbedre sundheden og opnå lighed i sundhed for alle mennesker i hele verden. I erkendelse af, at mange globale sundhedsproblemer skyldes økonomiske, sociale, miljømæssige, politiske og sundhedspleje uligheder, den globale sundhed program samler tværfaglige teams til at løse komplekse helbredsproblemer og uddanne den næste generation af globale sundhedsproblemer ledere.

The Duke Kunshan University Master of Science i Global Health (MSc-GH) studerende kommer fra forskellige disciplinære baggrunde, herunder medicin, folkesundhed, biologi, teknik, jura, økonomi, politik, erhvervsliv og mere. Fremhæver tværfagligt samarbejde, en forskningserfaring, og mentorskab fra ekspert fakultet, programmet forbereder kandidater til at gøre en forskel i deres verden. Studerende med held færdiggøre kravene i programmet får en Master of Science grad fra Duke University i Durham, NC USA.

The Duke Kunshan MSc-GH-programmet er modelleret efter den meget vellykkede program pioner på Duke University. Nu i sit sjette år, har MSC-GH på Duke uddannet over 100 globale sundhedsproblemer ledere, der nu holder givende positioner med akademiske, ikke-statslige og virksomhedernes organisationer. Mange kandidater er også forfølge medicinsk eller Ph.D.-niveau uddannelse på de bedste universiteter i verden.

STUDIESTIPENDIER

Studerende er automatisk i betragtning til stipendier baseret på deres Graduate School program - ingen yderligere ansøgning er påkrævet.

Program Krav

Kandidatuddannelsen-GH program kræver, at de studerende gennemføre mindst 33 point af kurser, og et minimum af 5 point af forskning (dvs. afhandling forberedelse), for i alt 38 point. De kurser, der kræves af programmet er yderligere opdelt i to kategorier - centrale kurser og valgfag.

Core Kurser (Seks kurser)

Følgende kurser er påkrævet for alle studerende. Det anbefales kraftigt, at eleverne komplet alle centrale kurser i det første studieår af programmet. Disse kurser er:

  • GLHLTH 701 K - globale sundhedsudfordringer
  • GLHLTH 702K - Global Health Research: Design og praksis
  • GLHLTH 705K - Global Health Research: Kvantitative metoder I
  • GLHLTH 707K - Global Health Research: Quantitative Methods II
  • GLHLTH 740K - Etik for Global Health Research
  • GLHLTH 750K - Health Systems i udviklingslandene

Valgfrie kurser (Fem kurser)

Studerende er forpligtet til at tage 5 valgfrie kurser, som kan fordelt over programmets løbetid til at matche de behov, den studerende og tilgængeligheden af ​​kurser. Valgfag give studerende mulighed for at fokusere på et bestemt område, såsom miljø og sundhed eller sundhedspolitik.

Field Study og Thesis

Et nært mentor og støttet felt forskningsprojekt, der kulminerede i en afhandling, er også en kredit-bærende krav.

Feltet-baserede forskningserfaring opstår typisk mellem første og andet år af programmet, med studerende, der tilbringer mindst 10 uger inden for området. The Duke Global Health Institute ved Duke University (DGHI) og hertugen Kunshan Global Health Research Center arbejder begge med førende forskere i hele verden, der tilbyder de studerende et rigt sæt af muligheder i Nord- og Sydamerika, Afrika, Europa og Asien til at vælge fra for deres felt forskning.

Kandidatspecialet er den kulminerende produkt af kandidatuddannelsen-GH, typisk afsluttet i den studerendes sidste semester af programmet. Specialet skal formateres i overensstemmelse med kravene i Duke Kunshan University og Duke Graduate School og udgør en betydelig arbejde legat af den studerende.

Din fremtidige karriere Starter ved Duke Kunshan University

Studerende i dag har brug for international erfaring til at konkurrere på de globale arbejdsmarkeder. Arbejdsgivere vil ansætte studerende, der er komfortabel i globale indstillinger.

Global sundhed vil fortsætte med at være en stor del af det internationale udviklingsarbejde, og behovet for globale sundhedspersonale er stærk og voksende.

I dette program udvikler studerende en forståelse af de vigtigste globale sundhed koncepter og udfordringer, opbygge værdifulde forskning færdigheder, og erhverve hands-on international erfaring.

Duke Kunshan fakultet og faglige udvikling personale hjælper eleverne med at opbygge forbindelser med fremtidige arbejdsgivere. En Duke Kunshan uddannelse giver de studerende med mere end bare viden; det hjælper dem med at opbygge tillid, fremkalder deres kreativitet, forbedrer deres kommunikationsevner, og lærer dem at tænke på innovative måder.

Succesfulde kandidater i dette program vil forfølge akademiske karriere i global sundhed og forskning, global medicin, og i ikke-statslige organisationer som WHO, Verdensbanken, World Food Programme, og i andre erhvervssektoren og statslige organer rundt omkring i verden.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Duke Kunshan University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 4 semestre
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date