Master of Science i klinisk rehabilitering og mental sundhed rådgivning - online

Generelt

Program beskrivelse

Missionen for kandidatuddannelse i Klinisk Rehabilitering og mental sundhed Rådgivning er at skabe et dynamisk læringsmiljø, der fremfører de intellektuelle og personlige mål udvikling af vores studerende til at arbejde som professionelle inden for rehabilitering rådgivning. Dette omfatter udarbejdelse af hver elev til at passere den nationale Certified Rehabilitation Counselor (CRC) eksamen samt være fagligt parat til at blive Licensed Associate professionelle rådgivere. Studerende med en 3,5 GPA kan deltage i Chi Sigma Iota Society. Den Clinical Rehabilitation og mental sundhed Rådgivning program udretter denne mission gennem følgende målsætninger:

 • Fakultetet vil give strenge og intellektuelt udfordrende undersøgelser, der kræver kreativitet, disciplin, og personligt ansvar.
 • Studerende vil lære mangfoldighed, respekt, engagement i lokalsamfundet, og kulturelle oplevelser gennem 63 timers kurser.
 • Studerende vil lære gennem klasseværelset, practicum, praktik, og samfundstjeneste erfaringer, løse faglige problemstillinger og samfund behov og de behov, personer med handicap i overensstemmelse med programmets mission.
 • Divisionen vil give de studerende med Rådet om rehabilitering Education (CORE) krævede klasser, hjælp grundlæggende normer. De studerende vil være berettiget til at sidde for CRC eksamen efter at have gennemført 75% af førerne i Clinical Rehabilitation og mental sundhed Rådgivning program.

Denne 63-semester timers program byder følgende:

 • Fås helt online med en praktikplads krav
 • Ingen Georgien bopælskravet
 • Forbereder de studerende til CRC national undersøgelse
 • Studerende er berettiget til at tage CRC eksamen efter at have gennemført 75% af uddannelsesprogrammet
 • Akkrediteret af Rådet den Rehabilitation Education.

Vigtigt budskab til OUT-of-state ansøgere: Hver delstatsregeringen regulerer, om universiteter i andre stater kan tilmelde studerende i online-programmer. Denne proces kaldes out-of-state tilladelse. Nogle stater tillader ikke deres elever til at indskrive studerende i online programmer på eksterne universiteter i alle; andre stater opkræve de udvendige universiteter høje gebyrer for at tilmelde selv en elev fra den tilstand. Af denne grund, kan Thomas Universitet ikke kunne tilmelde studerende uden Georgien i alle online program, vi tilbyder. Vi modtager studerende fra så mange lande som muligt. Kontakt venligst Admissions på admissions@thomasu.edu eller 800.538.9784 ext 1114 for at finde ud af, om der er autoriseret din tilstand for Thomas University.

Ledige stipendier til studerende

RSA GRANT:

Afdelingen for Rådgivning & Psykologi blev finansieret i 2010 for en revalidering langsigtet Training tilskud (RSA tilskud) for 150,000 dollars om året, hvilket primært midler studerende undervisning assistance. Dette er i alt $ 750000 over 5-års. Det amerikanske Department of Education; Office of Special Education og rehabilitering service Administration finansieret af tilskuddet. Målet med tilskuddet er at øge antallet af Rehabilitering Rådgivere i Georgien og nordlige Florida.

Midlerne 5 fuldtidsansatte og 5 deltidsstuderende for fuld studieafgift stipendier tilskud. Studerende skal have en 3,5 GPA gælder. De skal være villige til at arbejde for Department of erhvervsmæssig revalidering eller et agentur kontraherer med VR, når de er færdiguddannede med deres mastergrad i klinisk Rehabilitering og mental sundhed Rådgivning. Dr. Dede Avery, Afdelingen for Rådgivning og psykologi Chair, er projektdirektør.

Rho Chi Sigma Honor Society Grant:

Dette tilskud er for et indkommende Klinisk Rehabilitering og mental sundhed Rådgivning studerende hver forårssemesteret. En studerende er udpeget af et fakultet medlem, og en officer af Rho Chi Sigma i efterårssemestret, og den valgte elev tildeles tilskuddet, årlige induktion ceremoni. Studerende, der viser skolens ånd, en villighed til at tjene andre, og en dedikation til fortalervirksomhed er de centrale elementer, når denne nomineret. Midler varierer fra år til år, men spænder fra $ 200- $ 500 per år.

Program Mål

For at forberede hver elev til at tage og videregive den nationale eksamen i revalidering ved at engagere de studerende i strenge intellektuelle studier, der kræver kreativitet, disciplin, og personligt ansvar.

For at opretholde Rådet om Rehabilitation Education (CORE) akkreditering så eleverne vil være berettiget til at sidde for Certified Rehabilitation Rådgivning (CRC) eksamen, mens du stadig er indskrevet i programmet.

For at løse faglige problemstillinger og samfund behov og de behov, personer med handicap i overensstemmelse med programmets mission gennem klasseværelset, practicum, praktik, Sektor.

For at opretholde direkte kontakt med Department of Labor, revalidering agenturer.

En karriere i Rehabilitering

Faglig, mental sundhed, stofmisbrug, karriere, uddannelsesmæssige, korrektioner, ægteskab og familie rådgivning ... for at nævne et par stykker. Feltet af rehabilitering er så forskellige som de personer, der arbejder i den. Med en kandidatgrad i klinisk revalidering, kandidater arbejde i et utal af menneskelige serviceområder, såsom ...

 • samfund, stat og private agentur managers
 • faglige evaluatorer
 • understøttede beskæftigelse specialister
 • Independent Living program koordinatorer
 • sagsbehandlere
 • hjælpemidler specialister
 • parole officerer
 • fortalere og klient assistance programledere

For mere information, e-mail TU Indlæggelser eller ring 229-227-6925.

Revalidering er ...

Rehabilitering indsats fokuserer på det hele menneske. Tjenesteydelser følger en holistisk tilgang, der omfatter de følelsesmæssige, fysiske, psykiske, sociale, uddannelsesmæssige og faglige aspekter af den person, såvel som hans / hendes forhold til familie, skole arbejde, og det samlede miljø. Et primært mål for rehabilitering er at hjælpe personer fra risikogrupper populationer den bedst fysisk, psykisk, pædagogisk, faglig og økonomisk uafhængighed, som de er i stand til at opnå.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a rel ... Læs mere

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a relatively small town of over 20,000 people in rural southwest Georgia. The town is 35 miles north of Tallahassee, Florida, 55 miles south of Albany, Georgia, and 45 miles west of Valdosta, Georgia. Minimer