Master i folkesundhed i ernæringsprogram
Loma Linda University School of Public Health
Nøgleinformation
Campus placering
Loma Linda, USA
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dette enestående program i USA tilpasser sig kernen i vegetarisk ernæring på LLU . Det kan også fungere som et springbræt for ph.d. i ernæring med fokus på plantebaseret ernæringsforskning ved LLUSPH eller andre ph.d.-ernæringsprogrammer. Det sigter mod at give evidensbaseret didaktik og forskningstræning til registrerede diætister og andre sundhedspersonale om plantebaseret ernæring til individets, befolkningens og planetens sundhed.
Dette program er helt online (kombinerer synkrone og asynkrone klasser) med didaktisk træning i ernæringsvidenskab med fokus på rollen som plantebaserede diætmønstre, plantefødevarer og næringsstoffer til fremme af sundhed, forebyggelse af sygdom og opretholdelse af planeten sammen med den evidensbaserede tilgang til anvendelse af principperne for plantebaseret spisning for individets og befolkningens sundhed. Programmet kulminerer i et forskningsprojekt med et publicerbart manuskript eller en skriftlig rapport.
Programmet giver baggrundsoplevelse for dem, der er interesseret i forskerkarrierer i akademiske eller industrielle omgivelser, giver avanceret træning i plantebaseret ernæring til læger og andre sundhedspersonale, der ønsker at anvende dette i deres praksis, er en springbræt for at forfølge en ph.d., træner sundhedsuddannere, der ønsker at fremme sundhed og forebygge livsstilssygdomme og forberede dem, der ønsker at arbejde i programmer om miljømæssig bæredygtighed.
Dette er ikke et koordineret program. Det er for diætister, der søger en gradueret ernæringsgrad med fokus på plantebaseret ernæring. School of Public Health tilbyder et koordineret kandidatuddannelse inden for folkesundhedsnæring.