Fysioterapi med speciale i adfærdsmedicin er baseret på den integrerede viden om menneskelig adfærd i funktion, aktivitet og deltagelse samt sundhedsrelateret adfærdsmæssig forandring. Programmet vil forberede dig til en vellykket karriere med avancerede opgaver vedrørende dagens og fremtidens sundhedsproblemer og fremme af en sund livsstil.

Programmet

Denne unikke adfærdsmedicinske specialisering fremhæver sammenhængen mellem livsstil og sundhed. Du vil få forudsætningerne for gennemførelse af evidensbaserede tiltag og arbejde med planlægning, undersøgelse og evaluering af aktiviteter, både i den offentlige og den private sektor. Denne specialisering vil også øge dine muligheder for at arbejde med sundhedsfremme, og du får værktøjerne til at arbejde med forandringsledelse.

Du vil studere fysioterapi mod baggrunden for det bredere område af sundhed og velfærd. Spørgsmål om ligestilling og deltagelse, faglig viden og udvikling samt kreativitet og innovation er i fokus. Du vil også udvikle din forståelse af lederskab, grupper og organisationer samt evidensbaseret praksis og evaluering. Programmet er givet på engelsk, og du vil læse kurser i sundhed og velfærd sammen med studerende fra andre kandidatuddannelser og forskningsstudier. Programmet løber i to år, men kan afsluttes efter et år med en kandidatgrad på 60 point.

Fremtid og job

Arbejdsmarkedet i den offentlige sektor og i nye arenaer søger veluddannede og kritisk tænkende, højtuddannede mennesker. En kandidatgrad i fysioterapi med speciale i adfærdsmedicin inden for sundhed og velfærd åbner dørene til et bredt arbejdsmarked. Du kan arbejde med klinisk færdighedsudvikling, kvalitetsudvikling og videnstyring af sundhedsvæsenet. Desuden tilbyder en kandidatuddannelse muligheder for at lave forskningsstudier.

Undervisningsgebyr

For studerende uden for EU / EØS

Første semestersgebyr: 67500 SEK

Samlet programgebyr: 270000 SEK

Specifikke adgangskrav

En afsluttet bachelorgrad fra en højere uddannelsesinstitution på tre år eller derover svarende til 180 studiepoeng inden for videnskaben om fysioterapi eller tilsvarende. Internationale studerende skal indsende et TOEFL testresultat med en minimumscore på 575 med en TWE score på mindst 4,5 (PBT) eller 90 med en TWE score på mindst 20 (iBT) eller et IELTS testresultat med et overordnet band score på mindst 6,5 og ingen bånd score under 5,5 eller tilsvarende.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Mälardalen University »

Senest opdateret November 19, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
270,000 SEK
for studerende uden for EU / EAA
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019