Master i innovativ sundhedsteknologi (Leuven)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Udviklingen af nye teknologier har længe været en vigtig drivkraft i udviklingen af moderne sundhedsvæsen. Teknologier, der bedre gør det muligt for læger, terapeuter og andre plejeudbydere at identificere symptomer, udføre diagnoser, udføre kirurgi, helbrede sygdomme, programterapi og følge op på patientens fremskridt.

I dag er der en global industri, der udvikler nye teknologier til yderligere at fremme moderne sundhedspleje. Advanced Master of Innovative Health Technology sigter mod at bidrage til denne udvikling ved at tilbyde studerende mulighed for at specialisere sig i dette alsidige og mangfoldige domæne, hvor de vil lære at designe, udvikle og implementere praktiske og pragmatiske teknologiske løsninger til sundhedsområdet.

Dette program har et specifikt fokus på integration af forskellige teknologier og metoder i anvendelige systemer. De seneste tendenser inden for bærbare sensorer, bioelektronik, kunstig intelligens, robotik og sundhedsapps kombineres for at inspirere studerende til at forestille sig og implementere nye integrerede løsninger, der kan testes og bruges af patienter og sundhedspersonale.

Program

Den avancerede kandidatgrad i innovativ sundhedsteknologi er et års program svarende til 60 ECTS.

Det består af otte-retters enheder:

  • Et kursus om den menneskelige krop
  • Fire kurser med fokus på teknik
  • En om iværksætteri
  • Et teambaseret projekt
  • En speciale kombineret med en praktikplads

Karrieremuligheder

De seneste videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for sundhedsvæsenet har skabt adskillige nye roller, funktioner og jobmuligheder i medicinske teknologiselskaber, sundhedsinstitutter, hospitaler og forskningscentre. Disse inkluderer områder såsom patientidentitetsstyring, mobilitet i sundhedspleje og forretningsinformation, anvendt medicinsk forskning, design, udvikling og test af prototyper og installationer og konfiguration af medicinske instrumenter osv.

Inden for sundhedsteknologivurdering (HTA) er der en stigende efterspørgsel efter eksperter til at give beslutningstagerne evidensbaseret information om de medicinske, økonomiske, organisatoriske, sociale og etiske spørgsmål i forbindelse med brugen af sundhedsteknologi.

Stipendier

Gruppe T - Academy, en privat organisation tilknyttet KU Leuven , tilvejebringer nogle stipendier, der dækker: studieafgift, rejse, bolig og leveomkostninger i Leuven.

Stipendier tildeles unge, lyse medarbejdere fra internationale partneruniversiteter, der sigter mod udvikling af overkommelig sundhedsteknologi i mindre velstående regioner.

Adgangskrav

Den avancerede kandidatuddannelse i innovativ sundhedsteknologi er rettet mod studerende, der har gennemført et kandidatuddannelse i (bio) ingeniørteknologi eller tilsvarende. Optagelse er baseret på en udvælgelsesprocedure, der inkluderer en samtale.

Kandidaterne skal indsende en ansøgning, der indeholder et CV, akademiske resultater, et motivationsbrev og bevis på engelsk. Internationale studerende skal først ansøge om programmet via KU Leuven 's Admission Service.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Læs mere

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Minimer
Besøg skolens websted