Master of Health Leadership

Generelt

Program beskrivelse

* Ansøgningssystemet åbnes 1. januar 2020

Master of Health Leadership and Policy (MHLP) i klinisk uddannelse er til sundhedsudbydere, der ønsker at udvikle deres ekspertise i at analysere praksistendenser og designe og levere klinisk uddannelse for at imødegå nye tendenser.

Sundhedsvæsenet står over for hidtil uset forandring som følge af nye teknologier, nye tilgange til at yde omsorg og skifte demografiske profiler. Der er et presserende behov for højt dygtige kliniske lærere, som er i stand til at analysere praksisudvikling, identificere læringsbehov og udvikle uddannelsesstrategier til at imødekomme krav inden for en bred vifte af kliniske praksis sammenhænge.

Som klinisk lærer er du et centralt medlem af ledelsesteamet. Du skal have en stærk grundforbindelse i klinisk praksis ekspertise, og du skal lede, styre og inspirere hold. Med et dobbelt fokus på at styrke dine færdigheder i de tekniske aspekter af klinisk uddannelse og uddybe din kapacitet som leder, vil dette program hjælpe dig med at tage din karriere i nye retninger.

MHLP er en 12-måneders grad startende i januar. Mens 60 procent af dine kliniske uddannelseskurser vil fokusere på din tekniske specialisering, er de resterende 40 procent ledelsesudviklingskurser, som vil forbedre din forretning, kommunikation og menneskelige færdigheder. Levering af forvaltnings- og lederkurser er i partnerskab med UBC 's Sauder School of Business.

Hvad gør dette program unikt?

Det tager kun 12 måneder at fuldføre programmet og få en MHLP grad. Fra og med januar i det kliniske uddannelsesprogram vil du:

 • Uddyb dine tekniske færdigheder
 • Skærpe dine forretningsevner
 • Udvikle som leder
 • Samarbejd med branchens partnere

MHLP studerende skal have erhvervserfaring inden programmet startes. Det betyder, at du vil være en del af en moden studentkohorte med en række professionelle og karriereoplevelser at trække på, når du samarbejder om projekter med hinanden. Adgang til denne mangfoldighed af viden og erfaring er afgørende for din udvikling.

Grad Fordele

En Master of Health Leadership and Policy (MHLP) grad fra UBC giver dig legitimationsoplysninger og viden til selvsikker at flytte til stillinger med større ansvar eller gøre skiftet til et nyt sundhedsvæsen område.

Udforsk bedste praksis i klinisk uddannelse

Kliniske uddannelseskurser er en streng kombination af teori og bevisbaseret praksis. Du lærer at udvikle uddannelsesstrategier til at understøtte forandringer inden for en praksisindstilling og sikre, at klinikere i din sundhedsplejeorganisation opfylder praksis og akkrediteringsstandarder på tværs af forskellige discipliner.

Lær sproget i erhvervslivet

Klinisk viden er ikke nok. Gennem kurser, der tilbydes af UBC Sauder School of Business, får du grundlæggende business færdigheder, der forbedrer din forståelse af bredbaserede managementkoncepter.

Forstå og indflydelse politik

Sundhedspleje bestemmer, hvordan sundhedsvæsenet organiseres og leveres. Du vil undersøge, hvordan sundhedspolitikken informerer klinisk praksisuddannelse og lær hvordan man effektivt udvikler og påvirker politikken.

Bliv en sikker leder

Ledelsesudvikling er integreret i hele programmet, hvilket giver dig løbende muligheder for at lede hold og projekter og styrke dine interpersonelle færdigheder.

Få en professionel kandidatuddannelse fra et universitet i verdensklasse

UBC er et af verdens 40 bedste universiteter og dets programmer og professorer har et globalt ry for ekspertise. Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet er hjemsted for en af Nordamerikas førende sygeplejersker, med bemærkelsesværdige styrker inden for klinisk uddannelse og seniorer.

UBC Sauder School of Business er først og fremmest placeret i Canada og 38. i verden for erhvervs- og ledelsesstudier, og skolen er kendt for sit engagement i streng, relevant og erfaringsmæssig undervisning.

Udvid dit netværk

Som studerende i MHLP i klinisk uddannelse vil du vokse dit personlige og faglige netværk ved at:

 • læring fra verdensberømte fakultetets medlemmer - sundhedsoplærere, der er kendt for deres ekspertise inden for forskning og undervisning
 • studerer sammen med motiverede jævnaldrende, der bringer en bred vifte af erhvervserfaring og perspektiver til programmet
 • tager erhvervskurser med studerende fra andre faglige kandidatuddannelser i Det Tekniske Fakultet - engagerede og ambitiøse fagfolk i MHLP i Seniorer Care Program og studerende i tværfaglige Master of Engineering Leadership (MEL) programmer

Gå længere

Kliniske lærere, der har en dyb forståelse for bedste praksis inden for uddannelse og er fortrolige med forretningskoncepter, er godt rustet til at føre forandringer i deres karriere og deres organisationer. Vores kandidater vil have viden og ekspertise til selvsikker at flytte til efterspurgte stillinger og nye områder inden for sundhedspleje.

generelle krav

 • Bachelor grad med et samlet gennemsnit på 76%
 • Dokument der viser dit nuværende statsborgerskab (normalt et pas eller et andet statsborgerskabsdokument fra dit land) eller dit canadiske faste opholdstilladelse

Programspecifikke krav

 • Undergraduate sundhedspersonale legitimation (såsom i sygepleje, socialt arbejde, ergoterapi, diætetik eller medicin)
 • Tre eller flere års relevant erhvervserfaring

Engelsk sprogkrav

Hvis du har afsluttet din uddannelse på et universitet uden for Canada, hvor engelsk ikke er det primære undervisningssprog, skal du give resultater af en engelsk sprogfærdighedseksamen som led i din ansøgning:

 • Hvis din bacheloruddannelse eller kandidatuddannelse er afsluttet uden for Canada på et engelsktalende universitet, accepterer vi et officielt bevis på engelsks kvalifikationsbrev fra universitetet, hvoraf det fremgår, at det primære sprog for undervisning i din uddannelse var engelsk.
 • Hvis din bachelorgrad eller kandidatuddannelse ikke blev undervist på engelsk, skal du angive en gyldig engelsksproglig karakter:
  • TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog):
   • En minimumscore på 90 (internetbaseret eksamen) med minimumskomponentresultater på 22 [i læsning, lytning] og minimumskomponent score på 21 [skriftligt, talende]
   • Mindste score 55 hver for læsning, lytning og skrivning (i den papirbaserede test), med 4,0 på testen af skriftlig engelsk (TWE).
  • IELTS (International English Language Testing Service): Mindste samlede bånd score på 6,5 uden anden komponent score mindre end 6,0 af den akademiske (ikke generelle) IELTS test
 • Den engelske sprogfærdighedstest skal være taget inden for de sidste 24 måneder på tidspunktet for indgivelsen af din ansøgning. Hvis dine engelsksprogsresultater skal udløbe snart, skal du indsende de officielle resultater (ud over de uofficielle resultater indsendt med din online ansøgning) til University of British Columbia, Graduate School Admissions Department (IELTS) eller ved hjælp af kode 0965 (TOEFL). Officielle testresultater skal modtages direkte fra den udstedende organisation inden udløbsfristen på 24 måneder. Afdelingen er ikke ansvarlig for elever, der ikke kan indsende deres resultater, efter at de er udløbet.
 • Studerende skal indsende deres officielle testresultater direkte til UBC via vejledningen om Indsendelse af dine dokumenter for at din ansøgning skal være fuldstændig.

Karrieremuligheder

Kliniske undervisere spiller en afgørende rolle i at uddanne præ-licensure klinikere og sikre den løbende faglige udvikling af praktiserende fagfolk. Du vil udvikle værktøjerne til at skabe omsorgsfulde og samarbejdsvillige kliniske uddannelsesmiljøer, så klinikere er i stand til at opfylde praksisstandarder og levere lydhør, patientcentreret pleje. Det forventedes, at kandidater ville følge karriere i uddannelse til patientpleje og fagfolk, forandringsledelse, programstyring af sundhedstjenester og ledere inden for kvalitet, sikkerhed og systemforbedring.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... Læs mere

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Minimer