Master of Nutrition and Dietetics
Edith Cowan University
Nøgleinformation
Campus placering
Joondalup, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
24 Feb 2025
* vejledende gebyr pr. semester
Introduktion
Denne kursus er en Pathway til erhvervets diætetik og integrerer teoretiske og praktiske komponenter på tværs af klinisk diætetik, madservice, samfunds- og folkesundhed og forskning.
Studerende er uddannet til at forstå og fortolke ernæringsvidenskab, vurdere ernæringsmæssige behov, udføre forskning og give diætrådgivning for generelle sundhedsmæssige og specialiserede krav, herunder medicinske tilstande og forbedret præstation.
Kandidater er berettigede til at blive fulde medlemmer af Dietitians Association of Australia og deltage i det akkrediterede praktiserende diætist (APD) -program. APD er den eneste legitimation, der anerkendes i Australien af regeringen og mange private sundhedsforsikringsselskaber.
Studerende kan vælge mellem to bacheloruddannelser, der tilbyder en Pathway til kandidaten i ernæring og diætetik: bacheloren i sundhedsvidenskab (ernæring bioscience major) eller bacheloren i videnskab (træning og sportsvidenskab) med et anbefalet sæt valgfag. Kandidater fra bacheloren i naturvidenskab (træning og sportsvidenskab) er også berettigede til at registrere sig i træning og sportsvidenskab Australien (ESSA) og får en mulighed for dobbelt akkreditering (ESSA og APD).
Banegang
Akademiske optagelseskrav (bånd 8)
Følgende kursusspecifikke adgangskrav er obligatoriske og skal være opfyldt af alle ansøgere. Disse krav er ud over eller erstatter minimumskravene beskrevet i afsnittet Akademiske optagelseskrav nedenfor.
Alle ansøgere skal have en bachelorgrad i menneskelig biovidenskab, naturvidenskab eller sundhed med et vægtet gennemsnitskarakter (WAM) på 65% eller højere. Bachelorgraden skal omfatte indhold af biokemi og menneskelig fysiologi med kemi (0,25 EFTSL) efterfulgt af biokemi (0,25 EFTSL) og humanbiologi (0,25 EFTSL) efterfulgt af menneskelig fysiologi (0,25 EFTSL).
Akademiske optagelseskrav (bånd 8) kan være opfyldt gennem afslutningen af et af følgende:
- Bachelorgrad i en kognat disciplin; eller
- Hvor accepteret, ækvivalent førlæring, herunder mindst fem års relevant erhvervserfaring.
Krav til engelsk sprog (bånd 5)
Internationale studerende skal give en IELTS Academic med en samlet minimums score på 7,0 (intet individuelt bånd mindre end 6,5). Internationalt skolede ansøgere kan også blive forpligtet til at opfylde dette krav.
Minimumskrav til engelsk for dette kursus kan også være tilfredse med et af følgende:
- Bachelorgrad fra et godkendt land;
- 0,375 EFTSL-studier på ph.d.-niveau eller højere afsluttet hos en australsk udbyder af videregående uddannelser (eller tilsvarende); eller
- Hvor accepteret, ækvivalent førlæring, herunder mindst fem års relevant erhvervserfaring.
Burst / Pexels
Kursusdetaljer
Semestertilgængelighed
Semester 1: Undersøg fuldtidsjob i Joondalup
Kursusstruktur
År 1 - Trimester 1 (januar - april)
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
NUT5112 | Næringsstoffer og stofskifte | 15 |
NUT5113 | Ernæringsvurdering og antropometri | 15 |
NUT5114 | Folkesundhedsernæring | 15 |
NUT5115 | Ernæringsbiokemi | 15 |
År 1 - Trimester 2 (maj-august)
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
NUT5116 | Anvendt madvidenskab og systemer | 15 |
NUT6100 | Ernæringsforskningsevner | 15 |
NUT6101 | Medicinsk ernæringsterapi 1 | 15 |
NUT6102 | Diætetik Professionelle færdigheder | 15 |
Bemærk: Det kræves, at studerende tilmelder sig NUT6101 Medical Nutrition Therapy 1 og NUT6102 Dietetics Professional Skills i samme trimester.
År 1 - Trimester 3 (september - december)
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
NUT6103 | Ernæringsforskningsprojekt | 15 |
NUT6104 | Madservice og diætetikstyring | 15 |
NUT6105 | Medicinsk ernæringsterapi 2 | 15 |
NUT6106 | Avancerede begreber inden for ernæring | 15 |
År 2 - Semester 1 (januar - juni)
Enhedskode | Enhedstitel | Kreditpoint |
NUT6107 | Fællesskabets placering og evaluering | 15 |
NUT6108 | Madservices placering og evaluering | 15 |
NUT6109 | Individuel sagsbehandling placering og evaluering | 30 |
Kursusundervisning
- Anvend kognitive og kreative evner til at demonstrere, evaluere og syntetisere komplekse ideer, koncepter og teorier i autentiske situationer.
- Anvend kommunikations-, samarbejds- og advokatfærdigheder til at designe innovative løsninger i professionelle praksisforhold.
- Demonstrere et globalt syn med respekt for kulturel og etnisk mangfoldighed og værdier.
- Reflekterer kritisk over en kompleks krop af ernæring, diætetisk og ernæring videnskab viden, forskningsprincipper og evidensbaseret praksis for at demonstrere mestring af professionel praksis.
- Brug vurderingsevne og selvledelsesfærdigheder på højt niveau til at igangsætte, planlægge og udføre strategiske projekter og operere i dynamiske professionelle miljøer.
Professionel anerkendelse
Akkrediteret af: Dietitians Association of Australia (DAA)
Karrieremuligheder
Kandidater kan arbejde på forskellige områder såsom klinisk patientpleje, samfunds ernæring og folkesundhed, institutionel fødevareservice, fødevareindustri, forskning og undervisning, ernæringsmarkedsføring og journalistik, sportsernæring og rådgivning / privat praksis.
Galleri
Karrieremuligheder
Karrieremuligheder
Kandidater kan arbejde på tværs af en række områder såsom klinisk patientpleje, samfundsernæring og folkesundhed, institutionel madservice, fødevareindustri, forskning og undervisning, ernæringsmarkedsføring og journalistik, sportsernæring og rådgivning/privat praksis.