Vores Master of Public Health er et af de mest innovative folkesundhedsprogrammer i USA. Vores tværfaglige læseplaner udstyrer dig med de færdigheder og erfaringer, der skal udmærke sig i det 21. århundredes sundhedsarbejdsstyrke og giver dig mulighed for at bidrage til stræben efter at forbedre den offentlige sundhed. Folkesundhed er mere end et job - det er et kald til at gøre en forskel.

Hjælp med at udvikle sundere samfund

Missionen med University of New Haven 's Master of Public Health (MPH) - program er at forberede sundhedsfagfolk, der forhindrer sygdom, fremmer sundhed og beskytter offentlighedens velfærd gennem uddannelse, praksis, forskning og service.

Gennem vores program får du lederegenskaber, innovativ tankegang og baggrund i evidensbaseret beslutningstagning, der kræves for at udmærke sig inden for folkesundhed. Du vil også sammenstille den faglige, sociale, etiske og politiske forståelse af det helbred, du har brug for, for at få succes fra indersiden og uden for klassen. Som studerende lærer du folkesundhed ved at udføre folkesundhed.

Vores grundlæggende læseplan giver det brede fundament inden for centrale områder, herunder epidemiologi, biostatistik, samfunds- og adfærdsvidenskab, sundhedsadministration og miljøsundhed sammen med mere avancerede kurser, der fokuserer på den række emner, der er relevante for folkesundheden i dag, herunder global sundhed, sundhedsledelse , folkesundhedsetik, folkesundhedslovgivning og offentlig sundhedspraksis, planlægning og evaluering.

Bliv en mester for folkesundhed

En kandidatuddannelse i folkesundhed er perfekt til personer, der ønsker en meningsfuld karriere, der hjælper mennesker og samfund på en indflydelsesrig måde. Uanset om det er halvvejs over hele verden eller lige i din baghave, vil du være parat til at identificere sundhedsmæssige problemer og implementere sundhedsprogrammer, der hjælper mennesker med at leve et bedre liv.

Alle dine læringserfaringer vil give dig mulighed for at udvikle brede tekniske færdigheder såvel som de organisatoriske kompetencer, der er nødvendige for at trives i en bred vifte af omgivelser, hvor folk inden for folkesundhed arbejder, herunder statslige og lokale myndigheder, ikke-statslige organisationer, hospitaler, forskningsinstitutioner , institutioner til beslutningstagning og programmer for samfundssundhed blandt andre.

Eksempler på jobtitler inkluderer sundhedsoplysningspecialist, sygehusadministrator, leder af samfundssundhedsprogram, amtss direktør for folkesundhed, specialist inden for sundhedsfremme / uddannelse, ernæringsfysiolog inden for sundhed, folkesundhedsadministrator, konsulent, dataanalytiker, forskningsassistent og kvalitetsforbedringsspecialist blandt mange andre.

42-studieprogrammet - som du kan forfølge som fuldtids- eller deltidsstuderende eller gennem vores 3 2 eller 4 1 dobbeltgrads BS / MPH-programmer - leverer bred og praktisk tværfaglig uddannelse for studerende, der er interesseret i ikke-klinisk og allierede sundhedsfelter. Du har mulighed for at forfølge spor inden for enten global sundhed; sundhedsuddannelse og forfremmelse; eller sundhedsinformatik, eller et tilpasset generelt spor, som du kan kortlægge med din rådgiver.

Program Vision

Vores MPH er en af de mest innovative i USA, fordi den indeholder:

 • Personaliseret on-the-ground akademisk support, små klasser og fakultets- og alumnirådgivere til at mentorere dig gennem hele din karrierejse
 • Praktiske kursustilbud inklusive hybrid-, online- og aftenkurser til fleksibelt studium
 • Valgfrie kurser, der forbedrer og udvider læringsoplevelserne i relation til de studerendes interesser i folkesundheden
 • Integration og praktisk anvendelse af kurser gennem feltoplevelser, capstone-projekter og andre uddannelses-, forsknings- og serviceaktiviteter
 • Et program dækkende fokus på at forberede sig på at lede og samarbejde med andre i organiseret samfundsindsats på tværs af forskellige indstillinger, med fokus på sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme blandt sårbare befolkninger
 • Muligheder for at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at opbygge vellykkede karrierer, herunder rådgivning, genoptagelse af skrivning, interviewuddannelse og samarbejde med fakultets- og alumn mentorer
 • Virkelige oplevelser, der udnytter kulturel kompetence og fremme af mangfoldigheden af tanke, kultur, køn og etnicitet
 • Internationalt anerkendte ledere og praktikere for folkesundhed

Hvem skal overveje en MPH-grad?

MPH er en af de mest efterspurgte grader inden for sundhedsvæsenet i dag. Enkeltpersoner, der bør overveje at tilmelde sig University of New Haven MPH-program inkluderer:

 • Personer fra enhver baggrund, der planlægger at forfølge en karriere inden for folkesundhed
 • Nye universitetsuddannede interesserede i en karriere inden for folkesundhed eller forebyggende medicin
 • Læger, sygeplejersker, tandplejere, ernæringsfysiologer, diætologer, tandlæger, dyrlæger eller andre klinikere, der udøver ledelsesmæssige eller administrative roller og ansvarsområder inden for folkesundhed eller sundhedssektoren
 • Sundhedspersonale, ledere eller administratorer, der søger formel træning og uddannelse som forberedelse til avancerede karrierer inden for folkesundhed

A woman getting her blood pressure testedHysj Naidoo / Unsplash

Programkompetencer

Vores MPH leverer fem kompetencer, som alle er i overensstemmelse med dem, der er oprettet af det godkendende organ for folkesundhedsuddannelse - Rådet for uddannelse i folkesundhed (CEPH). Udvikling af disse kompetencer vil forberede dig til at deltage i den certificerede i folkesundhedseksamen, der tilbydes gennem National Board of Public Health Examiners (NBPHE).

 • Evidensbaserede tilgange til folkesundhed
 • Folkesundhed og sundhedsvæsen
 • Politik for folkesundhed
 • Planlægning og ledelse til fremme af sundhed
 • Lederskab, kommunikation og tværfaglig praksis

Admissions Standards

MPH-programmet gennemgår applikationer holistisk under hensyntagen til en lang række faktorer, herunder tidligere GPA, arbejdserfaring, erklæring om formål og anbefalingsbreve. De fleste studerende, der matrikulerer til MPH-programmet, har grundlæggende GPA'er på 3.0 eller højere.

Adgangskriterier og anvendelsesmateriale

Der kræves ingen GRE- eller GMAT-score for at gælde for MPH-programmet.

 • 3.0 lavere GPA eller højere fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse
 • 250-orders erklæring om formål
 • To anbefalelsesbreve (kun faglige eller akademiske referencer)
 • Nuværende CV eller CV
 • Aktuel TOEFL eller anden sprogeksamen score (hvis ikke-engelsktalende)

Nationalt anerkendt center for karriereudvikling

Alle University of New Haven studerende har adgang til de mange ressourcer, der er til rådighed gennem universitetets karriereudviklingscenter, der er blevet udpeget som et af de bedste i The Princeton Review.

Fra karrierevurderinger, netværk og jobskygger til campusinterviews og lønforhandlinger giver karriereudviklingscentret færdigheder og forbindelser til at identificere en meningsfuld karriere og en mulighed for at forfølge din passion.

Udvalgte kurser

Biostatistiske applikationer inden for folkesundhed

Dette kursus introducerer forskningsmetoder og de grundlæggende statistikker, der er nødvendige for at få succes i nutidens folkesundhedsorganisationer. Kurset følger en praktisk tilgang, der giver den studerende mulighed for at lære centrale statistiske principper og lære måder at effektivt formidle data og resultater ved hjælp af Excel. Dette kursus dækker både kvantitative og kvalitative forskningsmetoder, der anvendes i folkesundheden.

Global Health

Dette kursus introducerer studerende til udfordringerne ved sundhedsmæssig retfærdighed rundt om i verden med fokus på udviklingslande og lavindkomstlande. De emner, der diskuteres, vil omfatte hyppigheden af infektionssygdomme og manglende medicinsk behandling. Derudover vil de studerende diskutere virkningerne af det sunde kontra det usunde miljø på sundheden. Kurset vil introducere de udfordringer, der er forbundet med at skaffe husly, sanitet, rent vand og sund mad til at reducere den globale sygdomsbyrde. Kurset vil også forklare regeringernes, sundhedsministeriets og verdenssundhedsorganisationers rolle i sundhedsmæssig ligestilling.

Sundhed, adfærd og samfund

Dette kursus introducerer studerende til et socialt, økologisk og livsforløbende perspektiv på befolkningens sundhed. Udfordrer studerende til at adressere samfundsmæssige og strukturelle kræfter som socioøkonomisk position, racemæssige, etniske og kønsmæssige kilder til ulighed, samt interpersonelle processer, der afspejles i normer, netværk og social kapital. Dette kursus fokuserer på adfærd, kommunikation, beslutningstagning og sundhedsresultater på individuelt, familie- og samfundsniveau.

Sundhedsanalyse

Dette kursus vil undersøge roller og anvendelser af sundhedsinformationsteknologi i sundhedsområdet og de værktøjer og teknikker, der bruges til at identificere, analysere og kommunikere sundhedsdata.

Krav til ansøgning til studerende

Master's Application Checklist

 • Online ansøgning
 • 50 $ ikke refunderbart gebyr
 • Officielle universitetsudskrifter og bevis for færdiggørelse af bachelorgrad. Der skal også gives en forklaring af dit universitetsklassificeringssystem sammen med dine udskrifter.
 • To anbefalelsesbrev fra dine professorer eller arbejdsgivere
 • En formålserklæring er påkrævet. En CV anbefales stærkt.
 • Visse hovedfag kræver GRE- og / eller GMAT-testresultater. GRE skolekode: 3663; GMAT skolekode: P1X-DS-94.

Internationale studerende

 • Online ansøgning
 • $ 50 ikke-refunderbart ansøgningsgebyr
 • Udskrifter (på engelsk) fra alle colleges eller universiteter deltog. Udskrifter skal indsendes i forseglede konvolutter og sendes direkte til adgangskontoret. Hvis officielle dokumenter ikke er tilgængelige, kan uofficielle dokumenter uploades via det online ansøgningssystem til kun den første gennemgang. Dog skal alle officielle dokumenter være modtaget inden studiestart i det optagne semester.
 • To anbefalingstegn
 • En erklæring om formål
 • Et CV eller CV
 • TOEFL på 75 eller IELTS på 6,0 eller PTE på 50 eller afsluttet University of New Haven akademiske engelske forberedende program. Visse store kan kræve højere engelske testresultater.
 • Visse hovedfag kræver GRE- og / eller GMAT-testresultater. GRE skolekode: 3663; GMAT skolekode: P1X-DS-94.
 • Indiske ansøgere skal indsende detaljerede semester-for-semester-karakterark / akademiske udskrifter. KONSOLIDERET mærkeark alene er ikke acceptabelt.
 • University of New Haven accepterer kun 3-årige bachelorgrader fra Indien, hvis de har en "A", "A" eller en "Five Star" -rating fra National Assessment and Accreditation Council (NAAC). Studerende skal også have eksamen i 1. eller 2. afdeling. Der skal fremlægges et bevis på universitetets eller universitetets NAAC-vurdering sammen med ansøgerens udskrifter. Dette gælder for de følgende 3-årige bachelorgrader: B.Com 3-årig grad, B.Sc 3-årig grad og BBA 3-årig grad. Indiske ansøgere med 3-årige grader kan indsende et ekstra år med en kandidatgrad eller et års Postgraduate Diploma fra et anerkendt universitet for at blive taget i betragtning.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of New Haven »

Senest opdateret Oktober 9, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 22, 2020
Duration
2 år
Deltid
Fuldtid
Price
940 USD
undervisning pr. kredit time
Deadline
Nov 15, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 22, 2020
End Date
Jan 2022
Ansøgningsfrist
Nov 15, 2019

Jan 22, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Nov 15, 2019
End Date
Jan 2022

Inside Look at School of Health Sciences Graduate Programs