Masterstudier Human Medicine

Generelt

Program beskrivelse

Masterstudier Human Medicine

Kandidatuddannelsen i humanmedicin er baseret på bacheloruddannelsen i sundhedsvidenskab: Den tjener den videnskabelige uddannelse til lægevirksomheden og tilvejebringelse af de færdigheder, der er nødvendige for det uafhængige lægeprojekt. Herudover tages der også hensyn til de lægevidenskabeliges nøglekompetencer - fagligt fungerende, interprofessionelt samarbejde og kommunikation - og andre kerneegenskaber for lægevirksomheden. Kandidatuddannelsen Human Medicine tildeles den akademiske grad Dr.med.univ. afsluttet.

Eleverne modtager en bred medicinsk uddannelse ved at give omfattende viden med stærkt fokus på praksisorienteret undervisning og en tidlig undersøgelse af konkrete menneskelige medicinske spørgsmål. Fokus er på tværfagligt, sundhedsvidenskabeligt indhold.

Takket være den integrerende uddannelse med fokus på teknologi og økonomi har de kandidater høje tværfaglige kommunikations- og løsningsfærdigheder, fremragende kliniske færdigheder og ansvarlige beslutningstagere i et avanceret sundhedssystem. Undersøgelsen er præget af en høj praktisk orientering, som sikres af Universitetshospitalforeningen St. Pölten, Krems og Tulln.

Med valgfagene "Biomedicinsk teknik", "Sundhedsøkonomi / Sundhedsvæsenets ledelse" og "Anvendt klinisk videnskab" har potentielle læger mulighed for at specialisere sig i disse forskningsområder i kandidatuddannelsen.

Uddannelsens opbygning

I 1. og 2. år træner modulerne kliniske færdigheder og evner i små gruppelektioner. Det specifikke sundhedsvidenskabelige indhold fokuserer på problemer, som mennesker læger ofte støder på i praksis. Til klinisk-praktisk træning finder et praktisk 48-uger sted i 3. studieår.

færdiggørelse

Eleverne gennemfører kandidatuddannelsen i humanmedicin med udvikling af en kandidats speciale. Til dette formål fremlægges en projektstudie i form af en eksponering i første semester af kandidatuddannelsen. Ved valgfrie valgfrie kurser udvikler eleverne specifik metodologisk viden for at kunne udvikle og færdiggøre en projektstudieplan for kandidatopgaven. De valgfri valgfrie kurser tjener som forberedelse til forberedelse af kandidatopgaven. De kan vælges fra en række valgfrie moduler. Valgfagene omfatter:

  • Biomedicinsk Teknologi
  • Sundhedsøkonomi / Health Care Management
  • Anvendt klinisk videnskab

Tilsynsføreren kan i samråd med programdirektøren foreskrive den obligatoriske deltagelse af et frit valgfag på 10 ECTS til eleven, hvis dette er nødvendigt for de metodiske og materielle krav til gennemførelse af kandidatprojektet. I samråd med vejleder og programleder udfyldes gratis valgfag (primært i valgfag "Biomedicinsk Teknik").

Yderligere information om adgangskrav, ansøgningsfrister og optagelsesprocessen findes på vores hjemmeside på www.kl.ac.at.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and couns ... Læs mere

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and counselling, and neurorehabilitation. Minimer
Krems an der Donau