Md-6 læge

Generelt

Program beskrivelse

6-årig bachelor indtastning

Den første medicinske skole i Cypern tilbyder en 6-årig grad i Medicin for højt forlader skolen:

 • Innovativ læseplan med tidlig kliniske eksponering
 • Erfaring med international medicinsk uddannelse
 • Brand nye, højteknologiske faciliteter
 • Økonomisk hjælp

Program profil

Generelle mål

Dette program for undersøgelse giver de studerende mulighed for at modtage undervisning af høj kvalitet i Medicine. De generelle mål program er: (1) At træne de studerende i praksis af videnskabelig evidensbaseret medicin.

(2) For at tilskynde de studerende til at praktisere medicin holistisk, der omfatter etiske, juridiske, psykologiske og sociale hensyn.

(3) For at producere meget kompetente og omsorgsfulde læger.

(4) For at fremme udviklingen af ​​livslang forpligtelser til stipendium og service over for patienterne.

(5) For at fremme sundhed og velvære gennem forebyggelse og forskning sygdom.

(6) For at bidrage mod etableringen af ​​Cypern som et regionalt videncenter i medicinsk uddannelse.

Læringsresultater

Efter en vellykket gennemførelse af dette program, skal eleverne kunne: (1) Anvend en forståelse af normale og unormale menneskelige struktur, funktion og adfærd til diagnosticering, styring og forebyggelse af helbredsproblemer.

(2) Demonstrere en forståelse af de faktorer, der har indflydelse på befolkningens sundhed, og de respektive roller sundhedsfremme, forebyggelse af sygdom og behandling af sygdommen.

(3) Demonstrere en forståelse af bidraget af genetiske, juridiske, sociale, miljømæssige, politiske, økonomiske, historiske og adfærdsmæssige faktorer for sundhed, sygdom og sygdom inden for en global kontekst.

(4) Fremkalde og fortolke kliniske symptomer og tegn ved at interviewe og undersøge patienter systematisk og med følsomhed, og bruge disse oplysninger for at bestille undersøgelser, gøre differentialdiagnoser og planer formular management.

(5) Hold nøjagtige kliniske journaler baseret på deres egne observationer og kommunikere deres resultater til andre klart og koncist.

(6) anerkende og håndtere livstruende forhold og yde øjeblikkelig pleje af medicinske nødsituationer, herunder førstehjælp og genoplivning.

(7) ordinere medicin sikkert.

(8) udvikle en forståelse af arbejdet i andre ansatte i sundhedssektoren, og demonstrere en vilje og evne til at arbejde på tværs af professionelt og til at lære af andre faggrupper.

(9) arbejde sammen som medlem af et team, acceptere og give lederskab er relevant.

(10) Analysere og kritisk vurdere kliniske data og offentliggjorte arbejde for at bestemme deres gyldighed og anvendelighed.

(11) Practise etisk adfærd i at opfylde patienternes behov og familier; bekymring for fortrolighed og respekt for individuel autonomi, der gør det muligt patienterne og deres familier til at træffe informerede beslutninger i forhold til deres lægebehandling.

(12) Besidder en løbende engagement i øget viden inden for et fællesskab af medicinske forskere og livslang læring for at opretholde en høj faglig standard.

(13) Besidder kompetencer i optagelsen, organisation og ledelse af oplysninger, herunder brug af relevante informationsteknologi.

(14) Forstå terapeutiske karakter af patient og læge og indvirkningen på dette forhold af de individuelle egenskaber af både patient og læge.

Karrieremuligheder

Kandidater vil være berettiget til at ansøge om registrering med Medical Council Cypern for at fortsætte med Residency Applications i Cypern eller andre EU / International lande. De kan også være nødvendigt at opfylde eventuelle andre krav i det land, hvor den kandidat vil gælde for licensure (f.eks kendskab til lokale sprog).

Adgang til yderligere undersøgelser

Kandidater vil være berettiget til postgraduate speciale uddannelse, der fører til tildeling af et certifikat for afslutning af uddannelse og har også mulighed for at forfølge en akademisk postgraduate program (PgDip, Masters eller ph.d.), afhængigt af deres valgte karriere.

BSc i Biomedicinsk Institut

Alle studerende, der fuldføre kurser af Years 1-4 (dvs. fase I og II i MD-programmet) vil blive tildelt en bachelorgrad i Biomedicinsk Institut. Denne grad vil give en mulighed for at studerende, der enten ikke ønsker eller ikke kan fremskridt fra fase II til fase III i deres studier at have en bachelorgrad, som vil hjælpe dem med at følge en anden karrieremulighed.

Indlæggelser Krav

1. Høj afgangsbevis

 • med 90% samlet score (Ί8 / 20 samlet i Lyceum Apolytirion), til at omfatte lignende karakterer i biologi og en af ​​kemi, fysik eller matematik
 • Eller: GCE A 'niveauer med kvaliteter ABB, til også at omfatte biologi og en af ​​kemi, fysik eller matematik
 • Eller: 26 i International Baccalaureate at omfatte naturvidenskabelige fag

Den Medical School vil også overveje ansøgere fra andre uddannelsessystemer, hvis eksamensresultater anses som svarende til deres lands nationale eksamener eller GCE A 'niveau eksamener.

2. engelsksprogede krav:

 • 6.5 samlet i IELTS (med 6,5 skriftligt og et minimum på 6,0 i alle andre elementer)
 • Eller: 213 samlet i edb-baseret TOEFL (550 papirbaserede, 79 internet-baseret)
 • Eller: lønklasse Β i GCSE
 • Eller: en score på 5 i engelsk i International Baccalaureate Standard Level (SL)
 • Eller: en score på 70% på engelsk i den europæiske studentereksamen.

Kandidater, der har en bachelorgrad i et felt er relevant for Medicin kan komme i betragtning til optagelse i løbet. Afhængigt af deres kurser, kan de være i stand til at starte i år 2 i programmet efter en gennemgang af kvalifikationer fra Admissions udvalget. Sådanne kandidater fra engelsksprogede universiteter ville også være fritaget fra vores engelsksprogede krav.

Vi kan også acceptere overførsel studerende i år 2 i programmet. Rådfør med vores indlæggelser team.

For alle andre kvalifikationer bedes du kontakte os, så vi kan vurdere din berettigelse.

3. Et interview

Enten personligt eller via videokonference.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... Læs mere

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Minimer