Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år 1938. Vores Farmakologisk Institut tog højt kvalificeret pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse at arbejde i sundhed, herunder farmakologi felt. Vores afdeling lærer de studerende grundlaget for farmakologi - søgning af kilder til medicin, metoder til at kontrollere kvaliteten af ​​medicin og forberedelse af forskellige lægemidler. Eleverne får viden og færdigheder i gennemførelse af moderne metoder til kemiske analyser og køb af nye lægemidler. Eleverne får også detaljerede oplysninger om mulige virkninger af medicin på organismen, samt at studere kvaliteten af ​​medicin.

farmakologi

I dag er der mere end 6500 højtuddannede pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse i Aserbajdsjan. Næsten alle af dem er kandidater fra AMU Institut for Farmakologi. 11 personer har for nylig forsvaret afhandling for Lægens grad og 44 personer PHD i farmakologi i specialbutikker stole i afdelingen.

Flere læger af kemiske og Biologisk Institut, der arbejder i Aserbajdsjan National Academy of Science er kandidater fra Institut for Farmakologi af Aserbajdsjan Medical University. I dag de mest aktive kandidater i afdelingen fortsætte deres uddannelse i kandidatniveau i specialiteter som farmakologisk teknologi, farmakologiske kemi, toksikologisk kemi og pharmacogonosia.

Term af master niveau uddannelse ved Institut for Farmakologi er 2 år. I dag mere end 350 lokale og udenlandske studerende studie i afdelingen få deres bachelor- og kandidatuddannelse på Aserbajdsjansk, russisk og engelsk sprog.

Der er 8 stole i afdelingen: Formand for Økonomi og Organisationen af ​​Farmakologisk Technology; Formand for Pharmacogonosia og Botany; Formand for Farmakologi; Formand for Farmakologisk Chemistry; Formand for Biofysik og Bioorganic Chemistry; Formand for General og Toksikologiske kemi; Formand for Social Sciences; Formand for det latinske sprog.

Adgangskrav

High School Diploma med Passes i kemi, biologi, fysik plus et Intermediate niveau i engelsk svarende til, IELTS 5,5 (TOEFL 550); eller med en TRC International University Foundation Programme Pass klasse.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Azerbaijan Medical University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date