Md farmakologi

Generelt

Program beskrivelse

Historie af uddannelse i farmakologi i Aserbajdsjan begynder med det år 1938. Vores Farmakologisk Institut tog højt kvalificeret pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse at arbejde i sundhed, herunder farmakologi felt. Vores afdeling lærer de studerende grundlaget for farmakologi - søgning af kilder til medicin, metoder til at kontrollere kvaliteten af ​​medicin og forberedelse af forskellige lægemidler. Eleverne får viden og færdigheder i gennemførelse af moderne metoder til kemiske analyser og køb af nye lægemidler. Eleverne får også detaljerede oplysninger om mulige virkninger af medicin på organismen, samt at studere kvaliteten af ​​medicin.

farmakologi

I dag er der mere end 6500 højtuddannede pharmaceutist med bachelor- og kandidatuddannelse i Aserbajdsjan. Næsten alle af dem er kandidater fra AMU Institut for Farmakologi. 11 personer har for nylig forsvaret afhandling for Lægens grad og 44 personer PHD i farmakologi i specialbutikker stole i afdelingen.

Flere læger af kemiske og Biologisk Institut, der arbejder i Aserbajdsjan National Academy of Science er kandidater fra Institut for Farmakologi af Aserbajdsjan Medical University. I dag de mest aktive kandidater i afdelingen fortsætte deres uddannelse i kandidatniveau i specialiteter som farmakologisk teknologi, farmakologiske kemi, toksikologisk kemi og pharmacogonosia.

Term af master niveau uddannelse ved Institut for Farmakologi er 2 år. I dag mere end 350 lokale og udenlandske studerende studie i afdelingen få deres bachelor- og kandidatuddannelse på Aserbajdsjansk, russisk og engelsk sprog.

Der er 8 stole i afdelingen: Formand for Økonomi og Organisationen af ​​Farmakologisk Technology; Formand for Pharmacogonosia og Botany; Formand for Farmakologi; Formand for Farmakologisk Chemistry; Formand for Biofysik og Bioorganic Chemistry; Formand for General og Toksikologiske kemi; Formand for Social Sciences; Formand for det latinske sprog.

Adgangskrav

High School Diploma med Passes i kemi, biologi, fysik plus et Intermediate niveau i engelsk svarende til, IELTS 5,5 (TOEFL 550); eller med en TRC International University Foundation Programme Pass klasse.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country.

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country. Minimer