Md grad

Generelt

Program beskrivelse

Skridt i den rigtige retning.

At lære at praktisere medicin i både engelsk og spansk, det er en af ​​de store fordele ved at gå til medicinske skole i Guadalajara. Ikke alene vil det bidrage til at bryde barrierer mellem læge og patienter ned, uanset hvor de ender med-New York, Arizona, Californien, Florida, Texas, etc., være tosproget og kulturelt bevidst vil gøre dig meget mere værdifuldt i øjnene af hospitalet og kliniske administratorer overalt.

To år for Grundvidenskab i Mexico

Du vil begynde ved begyndelsen. Vi fordybe dig i det grundlæggende. Alle de kritiske kerne læring, du har brug for at vide for at bestå USMLE Trin 1. Men vi vil også starte dig at arbejde på dine kliniske færdigheder med det samme. Så du kommer til at begynde at få virkelige verden indsigt højre væk.

To kliniske år, som kan gøres i Mexico, USA eller Puerto Rico.

Core og Valgfag Rotationer i Mexico, USA og Puerto Rico. Alle elever har mulighed for at udføre deres kliniske rotationer i forskellige hospitaler i anlæg i hele Mexico, USA og Puerto Rico. Der er flere programmer, hvor de studerende kan deltage i løbet af deres tredje og fjerde år.

Vi begynder at forberede dig til den næste fase-alt fører op til USMLE Trin 2, og få din grad.

Vores 4 årigt program, der giver lige muligheder til amerikanske studerende, som andre medicinske internationale programmer, for at nå deres mål om at blive læge.

Din MD grad i 4 år på UAG School of Medicine.

Det vil ikke være let. Men med den tid, du er klar til at forlade her, vil du være sikker og klar til at practice.You vil være en læge.

MDdegree

Indlæggelser

Du har ikke beslutte at blive læge i går. Det er en idé, der har været med dig i lang tid. Det er blevet en del af dig. Ændret dig. Lad ikke noget komme i vejen nu. Fortsæt fremad. Hvis du ønsker at blive en læge, blive læge på UAG School of Medicine.

UAG School of Medicine opfordrer ansøgninger fra alle personer, der har kapacitet og vilje til at lære et nyt sprog, spansk, for at opleve en levende, spændende ny kultur og for at nå dit mål at blive en læge.

Vi sætter pris på muligheden for at gennemgå din ansøgning at afgøre, om UAG er et godt match for dig og, hvis det er, hjælpe dig gennem tilmeldingsprocessen.

Du er ved at gå i gang med at gøre beslutningen om at studere en af ​​de mest givende karriere; medicin. Hvis du ikke har startet et program, lad os starte skridt for skridt

Krav

Universidad Autonoma de Guadalajara School of Medicine har to indtastning klasser om året: januar og juli.

Ansøgere fra USA, Canada og Puerto Rico skal opfylde alle de grundlæggende præ-lægelige krav, der er nødvendige for indgangen til et amerikansk Medical School.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingTjekliste Indlæggelser Ansøgning

Hver ansøger skal have hvad der svarer til 90 semester kredit timer. En studentereksamen grad er ikke påkrævet, men anbefales kraftigt. Ansøgeren skal have gennemført følgende kurser på en skole eller et universitet:

For USA og Canada

 1. Et års biologi
 2. Et års organisk kemi
 3. Et års uorganisk kemi
 4. Et år for Fysik
 5. Et år for Matematik
 6. Et år af engelsk

FOR Puerto Rico

 1. 8 semester kredit timers biologi
 2. 8 semester kredit timers Fysik
 3. 8 semester kredit timers General eller Uorganisk kemi
 4. 8 semester kredit timers organisk kemi
 5. 6 semester kredit timer i Samfundsvidenskab (Sociologi, Psykologi, Statskundskab, Økonomi eller Antropologi)
 6. 12 semester kredit timers spansk
 7. 12 semester kredit timers engelsk

UDMELDING: Ved at anvende den bredeste vifte af evalueringskriterier, vil Admissions Department præsentere kvalificerede ansøgere til Admissions udvalget.

Dokumentation

Der er to faser af dokumentation, når de anvender

Fase 1:

 • Online tilmelding ansøgning UAG Portal.
 • $ 75 ansøgningsgebyr (refunderes gebyr)
 • Kopi af dåbsattest
 • Uofficiel kopi af college udskrift (r)
 • MCAT scoringer. Eksamen skal være taget inden for de sidste tre år
 • 2 til 10 side maskinskrevet selvbiografi
 • Et sammensat anbefaling fra din Noguchi udvalg eller 2 breve fra din college videnskab professorer (henvendt til Admissions udvalget).
 • 1 pas størrelse full-face foto, med hvidt til off-white baggrund
 • Genoptag med oplysninger om uddannelsesmæssige baggrund siden High School, fritidsaktiviteter og priser.
 • Student Baggrund Check amerikanske Ansøgere bruger kode: WXYCK-99.264. Puerto Rico Ansøgere bruger kode: GGXRP-39.773

Fase 2:

Gælder kun for de inviterede til samtale og består af:

 • Original dåbsattest *
 • Officiel gymnasium udskrift (r) ** (GED ikke accepteres som erstatning for High School)
 • Kopier studentereksamen **
 • Officielle kollegium udskrifter (fra hver uddannelsesforløb)
 • Officielle MCAT scoringer. Eksamen skal være taget inden for de sidste tre år

kun * Med Apostille
(Erhvervet gennem ministeren fra den stat, hvor dokumenterne stammer)

** Med notarization og Apostille segl

Bemærk: En indlæggelser rådgiver vil give instruktioner til legalisering af dokumenter fra andre lande end USA og Puerto Rico.

Det Admissions Udvalget forbeholder sig ret til at anmode om yderligere oplysninger fra ansøgeren og tilbagegang indlæggelser på ethvert tidspunkt i processen.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University is proud to be thoroughly Mexican and, at the same time, to emphasize its orientation to international education. The UAG has some of the best educational facilities in the country, cov ... Læs mere

The University is proud to be thoroughly Mexican and, at the same time, to emphasize its orientation to international education. The UAG has some of the best educational facilities in the country, covering an area of more than 10 million square feet, distributed in 5 campuses in the area of Guadalajara city: Main Campus (C.U.), the Institute of Biological Sciences, the Health Sciences Campus, and the University in the Community (UNICO). The UAG also owns other campuses in the states of Colima, Nayarit and Tabasco. In addition, the UAG has two hospitals, one Experimental Agricultural Center and three university hotels and convention centers. Minimer