md / MBA-program for læger

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

md / MBA-program for læger

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Designet til professionelle der ønsker en karriere som læger med vigtige roller i sundhedsvæsenet organisationer, MD / MBA-program er et ideelt valg. Du skal være indskrevet i UC Irvine College of Medicine, og kan gælde for MBA-program under dit andet eller tredje år.

Den fælles MD / MBA-program tilbydes i 5-eller 6-årige uddannelser. Det er rettet mod personer, der er usædvanlige i evne og motivation, og som søger en karriere som læge med stort ansvar for administration og ledelse i sundhedsvæsenet organisationer og institutioner. Studerende i dette program forfølge en kombineret læseplan, der fører til en MD grad fra College of Medicine og en MBA fra Graduate School of Management.

Studerende skal være på nuværende tidspunkt tilmeldt MD programmet for at anvende den kombinerede MD / MBA-program. Under deres andet eller tredje år af lægestudiet, indsende interesserede studerende en ansøgning til Graduate School of Management Admissions Udvalget, efter revision af College of Medicine. Endelige accept til programmet er ydet af Graduate School of Management, og MBA. Kurset begynder arbejdet efter afslutningen af den studerendes tredje år af lægestudiet. Studerende skal være opmærksomme på, at indskrivning på MD programmet ikke garantere optagelse i MBA-program.

Studerende skal også udfylde tre års medicinsk skole uddannelse i et godt omdømme, og videregive USMLE Trin 1 i betragtning til optagelse i programmet. Den MCAT øjeblikket fungerer som en undtagelse for GMAT optagelsesprøven normalt kræves for ansøgning til at opgradere for hvert program. Det samlede antal enheder, der kræves for at opgradere til hvert program er opfyldt særskilt i MD / MBA fælles program.


Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Irvine, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Irvine, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen