Medical Billing and Coding Diploma

Giv specialiseret patientpleje efter den medicinske procedure

Hvis erhvervssiden på sundhedsområdet er af interesse for dig, kan et eksamensbevis for medicinsk fakturering og kodning være for dig. Medicinsk kodningsspecialister og lægehjælpspersonale spiller en afgørende rolle i sundhedssektoren. De udførte opgaver omfatter forsikring af fakturaer og kodning, udfyldelse og indsendelse af sygeforsikringsskemaer, oprettelse og vedligeholdelse af medicinske diagrammer, udarbejdelse af rapporter og korrespondance, planlægning af aftaler og hilsen patienter.

Dette diplomprogram¹ er designet til at give dig færdigheder til at arbejde som enten en læge eller en medicinsk koder, eller du kan vælge at indarbejde begge karriereveje, da nogle arbejdsgivere foretrækker at have en person, der er i stand til at udføre begge funktioner.

Ud over at tjene som et stærkt fundament for at forfølge en associeret grad i Medical Assistance, er dette diplom program designet til at give dig de færdigheder og teknikker, der er nødvendige for entry-level beskæftigelse som en sundhedsansøgning eksaminator, kravbehandler, tandlæge biller eller forsikring biller.

Din læringserfaring

Som studerende i dette program vil du lære at bruge databaser, industri software og forskellige referencematerialer, når du træner for det kritiske ansvar for hurtigt og præcist at optage og rapportere patientoplysninger. Studerende vil deltage i et 60-timers eksternship inkluderet i det sidste kursus i programmet. Efter vellykket gennemførelse af dette program og modtagelsen af ​​dit eksamensbevis vil du være bekendt med:

  • Computer fakturering applikationer og administrationsprocedurer.
  • Computermedicinsk kodning (CPT og ICD-10-CM) og terminologi.
  • Sådan hentes oplysninger fra medicinske dokumenter.
  • Sådan nøjes med at kode medicinske forhold og ydelser.
  • Sådan behandles sundhedsforsikringskrav, herunder papirarbejde og juridiske spørgsmål.

Som kandidat til American National University medicinske fakturering og kodningsprogram , vil du være berettiget til at sidde for en række certificeringer administreret af American Association of Professional Coders (AAPC), American Health Information Management Association (AHIMA), den amerikanske Association of Medical Billers (AAMB) eller American Academy of Professional Coders (AAPC).

American National University fremmer et progressivt læringsformat, så du kan optjene dit eksamensbevis på dette område med det samme. Du kan straks bruge din uddannelse til at fremme din karriere, idet du fortsætter din uddannelse i højt efterspørgselsfelter på associerede og bachelorgradsniveauer - områder som medicinske assisterende, EMT - paramedicinsk og sundhedsstyring.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag og aften klasser¹ har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
  • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
  • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
  • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og refresher²-kurser, der er tilgængelige i hele din karriere.

¹Hvordan mange er tilgængelige, er ikke alle kurser tilgængelige på alle klassetider eller tilbydes hvert semester. Check med en repræsentant for universitetsstuderende.

²Refresher træning er gratis for kvalificerede studerende. Yderligere omkostninger som laboratorieafgifter, bøger og forsyninger er de ansvarlige for den studerende. Efteruddannelse er begrænset til det program, hvorfra studenten er uddannet og er underlagt plads.

Program undervist i:
Engelsk

Se 15 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
40 uger
Fuldtid
Price
19,876 USD
$ 19.876 for undervisning og gebyrer
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date